kraljevski brak

Princ Filip je varao kraljicu Elizabetu na sve strane: Šok uoči 70. godišnjice braka!

U knjizi "Moj suprug i ja: 70 godina kraljevskog braka", kraljevski nadzornik Ingrid Sjuvard detaljno opisuje uspone i padove odnosa princa i kraljice Elizabete II

Objavljeno: 17.11.2017. 15:42h 10:27h
Autor:
Foto: Profimedia

Princ Filip varao je kraljicu s poznatim damama, otkriveno je u novoj knjizi samo nekoliko dana pre njihove 70. godišnjice braka.

Neprestane glasine da je princ Filip imao niz afera tokom svog braka s kraljicom Elizabetom II, ponovo su se pokrenule u novoj knjizi, samo nekoliko dana pre njihove 70. godišnjice braka. Knjiga, naime, tvrdi da je princ imao romanse s nizom poznatih žena i bliskih prijateljica.

Njegove navodne ljubavnice uključuju glumicu Pat Kirkvud, TV voditeljku Keti Bojl i Suzan Barantes, majku Sare Ferguson, bivše žene svoga sina, princa Endrua. Knjiga takođe opisuje i divlje zabave, ali nijedna tvrdnja nije dokazana.

10 stvari koje sme samo kraljica Elizabeta: Niko ne može da je tuži, može svakom da oduzme dete!

foto: Profimedia

U knjizi "Moj suprug i ja: 70 godina kraljevskog braka", kraljevski nadzornik Ingrid Sjuvard detaljno opisuje uspone i padove odnosa princa i kraljice Elizabete II. Ali, neki od njegovih kolega odbacuju tvrdnje iz knjige kao neutemeljene. Već ranije kružile su glasine da je princ Filip navodno bio povezan s glumicom Kirkvud. Glasine datiraju još iz 1948. kada je kraljica Elizabeta bila trudna, prenosi Dejli Mejl.

Tvrdilo se da se s glumicom upoznao u svlačionici i da su ostali u kontaktu nakon zabave. Pre svoje smrti, Kirkvud je demantovala tvrdnje o njihovoj nedopuštenoj vezi. Knjiga takođe tvrdi i da je princ Filip imao romansu s prijateljicom i glumicom iz detinjstva, Helenom Korde, koja nikad javno nije objavila ko je otac njene dvoje dece. Glasine su ga povezale i sa spisateljicom Dafni du Morier, te glumicama Merle Oberon i Anom Masi kao i mnogim porodičnim prijateljicama.

Ne sme da pisne od kraljice: Elizabeta se drala na Vilijama pred celim svetom!

foto: Profimedia

Sara Bradford jedina je od pisaca koja tvrdi da je princ Filip zasta imao mnoge afere. Sara je još 2004. godine je tvrdila: "Princ od Edinburga je imao afere, i to mnogo afera". No, princ Filip je još 1992. godine progovorio o glasinama govoreći novinaru: "Jeste li ikad pokušali da se setite da se ja, poslednjih 40 godina, nikad nigde nisam kretao bez pratnje policajaca? Pa kako bih, dovraga, mogao učiniti tako nešto?", piše Miror.