Da seks bude sjajan

Povucite prave poteze: Ovo se zove predigra!

Izvedite svoju mini predstavu, a u tome vam može pomoći seksi donji veš, šlag ili muzika, i ne dajte vašem muškarcu da vas dodiruje sve dok vi ne odlučite da je vreme za akciju

Objavljeno: 13.11.2013. 21:24h 04:46h
Autor:
Foto: Thinkstock

Ako mislite da predigra nije toliko važna, grdno se varate. Seksolozi ističu kako upravo predigra određuje ide li seks u dobrom ili lošem smeru. A kako izvesti sjajnu predigru? Evo nekoliko saveta seksologa koji ženama mogu pomoći u tome.

Neka bude slatko Predigra doslovno može biti slatka. Kako? Naredite mu da legne, a potom mu vežite ruke za krevet. Uzmite šlag i premažite njegovo telo. Potom ga polako ližite, a strateški najvažnije mesto ostavite za kraj. Bez obzira na to koliko vas molio da akcija konačno započne, nemojte odmah pristati. Pustite ga da se neko vreme muči, a onda zajednički eksplodirajte u žestokoj strasti.

Zanjišite bokovima Pustite glasno njegovu omiljenu muziku. Priđite mu u maniru seksi filmske dive, a potom mu predložite da zapleše sa vama. Priljubite se čvrsto uz njegovo telo i zajedno se prepustite seksi plesu. Većina muškaraca kaže da ne voli da pleše, ali verujte da ovakav ples nijedan neće odbiti.

Manje (odeće) je više Predigra ne mora nužno da započne u spavaćoj sobi. Naprotiv! Dogovorite se da jedan dan dođete po njega na posao. Tom prilikom obucite samo mantil i ništa ispod njega. Visoke potpetice su, svakako, obavezne. Kad uđe u automobil, pustite da vam se mantil diskretno rastvori, a da pritom ne otkrijete grudi i međunožje. Kad shvati šta vam je na umu, mogli biste usput negde stati…

Neka potpetice odzvanjaju Muškarci obožavaju da vide ženske noge u štiklama. Zašto mu ne biste priuštile taj prizor u spavaćoj sobi? Obucite seksi donje rublje i samostojeće čarape, te cipele sa vrlo visokom potpeticom. Njega bacite na krevet, a vi sedite ispred njega. Prebacujte nogu preko noge i dopustite mu da vas što bolje vidi. Ne dajte mu da vas dodiruje sve dok vi ne odlučite da je vreme za akciju.