Uporna mama

Prekršila dogovor: Kim Kardašijan objavila fotografije ćerke! (FOTO)

Kada je na svet došla mala Nort Vest, Kim i njen verenik reper Kanje Vest dogovorili su se da neće iznositi puno detalja o ćerki i da će ona biti zaštićena od načina života koji vode njih dvoje, međutim rijaliti zvezda je to očigledno zaboravila

Objavljeno: 13.11.2013. 18:25h 18:44h
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Život Kim Kardašijan je “kao otvorena knjiga”, o čemu svedoči i to da je u rijalitiju o porodici Kardašijan prikazan čak i njen porođaj.

Kada je rodila ćerku Nort Vest, njen verenik reper Kanje Vest i ona su se dogovorili da neće iznositi puno detalja o ćerki i da će ona biti zaštićena od načina života koji vode njih dvoje.

Međutim, Kim Kardašijan je to već zaboravila i uprkos protivljenju Kanje Vesta, na Instagramu je sa fanovima podelila ne jednu, već dve fotografije ćerkice Nort Vest.

Na jednoj od njih mala Nori, kako joj tepaju u porodici vesela je i smeje se, a na drugoj je u naručju dizajnera Rikarda Tisija.

Iako ima samo pet meseci njena majka već zna čime će se ona baviti u životu. To je otkrila potpisom na fotografiji “budući stilista”.

Ona je ranije otkrila da se Kanje Vest protivi prodaji fotografija njihove ćerkice časopisima, kao što to rade druge svetske zvezde.