Pročitajte

Bivši muž Megan Markl našao način da profitira od njene veze sa princom Harijem: Pravi seriju zasnovanu na njihovom životu!

Filmski producent Trevor Engelson, sada najpoznatiji kao bivši suprug glumice Megan Markl, najavio je novi televizijski projekat i otkrio da svoju bivšu suprugu, koja sada ljubi britanskog princa Harija, još nije preboleo - ili samo koristi trenutak za pet minuta slave

Objavljeno: 23.09.2017. 21:10h 21:25h
Autor:
Megan Markl, Foto: Profimedia

Producent je otkrio da radi na komediji o razvodu za televizijsku kuću Foks.

Priča će se vrteti oko supruga kojeg je žena ostavila zbog britanskog princa.

Radi se o fikciji: glavni likovi se ne temelje na Megan Markl (36) i Trevoru Engelsonu, a i nekoliko elemenata u priči je drugačije od onih u njihovom životu. Tako će humoristični serijal pratiti par koji ima decu i jedinstvene izazove sa kojima će se susresti zbog britanske kraljevske porodice.

Devojka princa Harija prvi put progovorila o njihovoj vezi: Jako smo srećni i zaljubljeni! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako je očigledno inspiraciju pronašao u vezi svoje bivše supruge, Engelson se dovoljno potrudio da priča nije potpuno ista. Naime, on i američka glumica u braku nisu dobili decu, a razveli su se još 2013. godine, tri godine pre njene veze sa princom Harijem.

Megan Markl, zvezda serijala "Odela" našla se u fokusu javnosti prošle godine kada je otkrivena njena veza sa britanskim princem.

U srcu Afrike, pod zvezdanim nebom: Princ Hari zaprosio Megan Markl

foto: Profimedia

Zaljubili su se prošlog leta i od tada svi nestrpljivo iščekuju njihovo venčanje.

Šuškalo se da će princ Hari zaprositi glumicu još ovog leta, ali iz britanske kraljevske porodice još nisu stigle nikakve vesti.