Ozbiljni problemi

Eva Longorija progovorila o najbolnijoj temi: Kao da joj život već nije bio dovoljno težak! (FOTO)

Nisam o tome govorila ranije, i to iz nekoliko razloga, počinje svoju potresnu priču holivudska lepotica

Objavljeno: 21.09.2017. 18:03h 18:27h
Autor:
Foto: Reuters / Jean-Paul Pelissier

Javnost malo zna o sestri Eve Longorije kao osobi s posebnim potrebama, a do sada se nije ni znalo da je slavna glumica sa sestrom prolazila tešku borbu s rakom dojke.

foto: Profimedia

"Moja je sestra Elizabet je obolela od raka dojke pre nekoliko godina. Nisam o tome govorila ranije, i to iz nekoliko razloga. Jedan je, moja je sestra osoba s posebnim potrebama i život joj je i bez toga dovoljno težak, a drugo, u to vreme ni ja još nisam znala puno o toj bolesti", rekla je Longorija za People.

Ovako izgleda majka Eve Longorije: Imaju li sličnosti? (FOTO)

"Danas o tome razmišljam potpuno drukčije. Mojoj sestri su rak otkrili u prvoj fazi, imali smo sreće. Ali jedna od tri žene kojima se dijagnostikuje rak je u fazi u kojoj se on proširio u telo. Tada nisam uopšte znala ništa o raku dojke koji metastazira i tolikoj važnosti prevencije odnosno pravovremenih pregleda", objasnila je glumica.

Svaka žena mora da zna: Rak dojke uzme 1.600 života u Srbiji, evo kako da ga sprečite!

"Sada želim o tome da govorim jer se pitam, koliko žena, koliko ljudi poput mene tada, ne zna dovoljno o tome? Koliko se žena ne pregleda na vreme? A imamo tako dobre metode otkrivanja i same smo odgovorne jer moramo da naučimo da se zauzmemo za sebe. Moramo znati da stavimo sebe na prvo mesto, nama ženama to tako teško ide! I moramo da znamo da insistiramo na detaljnom pregledu", govori Longorija koja koristi sve načine, kao javna osoba, ne bi li njen glas došao do što više ljudi.