Prašina nikako da se slegne

Nikad mršvija ćerka Slavice Eklston: Petra bukvalno propada zbog burnog razvoda! (FOTO)

Borba oko 5,5 milijardi funti sa uskoro bivšim nasilnim suprugom ostavila je trag na lepu bogatu naslednicu

Objavljeno: 16.08.2017. 11:05h 12:16h
Autor:
Foto: Profimedia

Petra Stant (28) je odlučila da zaboravi na brige u vezi sa razvodom od preduzetnika Džejmsa Stanta (35), pa se uputila u šoping sa sestrom Tamarom (33), ćerkicom Lavinijom (4) i sestričinom Sofijom (3) u omiljenu destinaciju bogatih Amerikanaca - Beverli Hils.

Dugonoga plavuša je svoje adute – duge vitke noge – pokazala u kratkom teksas šortsu, uz kojeg je iskombinovala krop top. Svoju platinastoplavu kosu je podigla u visoki konjski rep, dok je lice prekrila ogromnim crnim naočarima. Modnim dodacima s potpisom kuće Guči - mini ruksakom i izvezenim papučama s krznom - začinila je svoju trendi odevnu kombinaciju.

Skandalozan razvod ćerke Slavice Eklston: Suze, batine, droga, milioni! (FOTO)

Foto: Profimedia

Proteklih nedelju dana uživa u losanđeleskoj atmosferi sa sestrom i njenim suprugom Džejom Ratlandom, a slavna Eklstonica je iskoristila prisutnost porodice, pa se jedne večeri uputila u izlazak dok su oni čuvali decu. Svoje putovanje u Sjedinjene Američke Države najpre je morala da odloži zbog sudskog termina na kojem je trebalo da se raspravlja o raspodeli 5,5 milijardi funti između nje i uskoro bivšeg supruga – među imovinom se nalaze i nekretnine u Los Anđelesu i Londonu - ali sve je odloženo jer preduzetnik zbog boravka u bolnici nije uspeo da dođe na sud.

Skandal trese porodicu Eklston: Zet pod istragom zbog pranja novca, brat mu pronađen mrtav! (FOTO)

Otac Berni Eklston (86) je komentarisao da se njegova ćerka dobro drži, bez obzira na sve što joj se trenutno događa i da je predana porodici, najviše svojoj deci. Takođe, otkrio je da je frustrirajuće što je svoje putovanje odložila, a njen suprug se nije pojavio na sudu kad je trebalo:

"Ne znam šta će se dogoditi u oktobru ako se opet razboli. Sve je to frustrirajuće za Petru. Bilo bi bolje da se to što pre reši."

Inače, Petra i Džejms su u braku bili 6 godina, a osim Lavinije imaju i dvogodišnje blizance Džejmsa Džuniora i Endrjua o čijoj će se sudbini takođe raspravljati na dvodnevnom sastanku u sudu zakazanom u oktobru. Kao glavni razlog razvoda naveden je nepredvidiv temperament preduzetnika - ponašao se nasilno i zlostavljao je suprugu, a takođe se i nekoliko puta tokom braka i predozirao.

Bahatost Slavice Eklston u Hrvatskoj: Buka i prašina na sve strane, komšije očajne!