Probajte

Najkremastiji dezert na svetu: Zalogaji koje ćete pamtiti! (FOTO)

Foto: Thinkstock

Sastojci

300g čokolade za kuvanje

5 jaja

4 kašike šećera

400ml slatke pavlake

1 kašika prah šećera

Uputstvo

Istopiti na tihoj vatri 300g čokolade za kuvanje sa 4 kasike šecera.

U posudi za mešanje umutiti 5 belanaca sa 4 kašike šećera, dodati slatku pavlaku i umutiit mikserom.

U istopljenu čokoladu sipati žumanca i smesu iz činije za mešanje. Umutiti drvenom varjačom. Staviti u frižider da odstoji 3 sata. Poslužiti sa voćem ili šlagom.

Brz i jednostavan recept: Zalogaji rastopljene čokolade u neodoljivim kolačićima (FOTO)

Foto: Thinkstock


Najnežniji desert na svetu: Vazdušasti čokoladni mus, samo za prefinjene! (RECEPT)

(Stil.Kurir.rs)

Čokoladni mus za koji vam treba 25 minuta