Avanture bliznakinja

Neverovatne avanture najslađih bliznakinja: Pogledajte šta radi kreativna mama (FOTO)

Bliznakinje su prave zvezde maminog Instagrama

Objavljeno: 07.07.2017. 14:03h 16:50h
Autor:
Foto: Instagram / Kcstauffer

Danas slavna Instagram mama, Kejti Staufer krenula je prije tri godine u avanturu na ovoj društvenoj mreži za koju nije nikad očekivala da će joj donijeti gotovo milion pratioca.

Glavni motiv fotografija oduvek je njena porodica koja danas broji sedam članova, uz nju i muža tu je petoro dece.

Ponekad se mogu videti četrnaestogodišnja Kejtlin, desetogodišnji Čarls, osmogodišnji Fin, ali prave zvezde su dvogodišnje bliznakinje Ema i Mila. Pre njihovog rođenja Kejti je vodila prosečan Instagram blog, no nakon rođenja bliznakinja počela je brusiti svoje fotografske veštine i sada prilično dobro može unovčiti sponzorisane fotografije.

Ako pratite @kcstauffer već neko vreme, mogli ste gledati preslatke devojčice od kad su bile majušne bebice, pa sve do sada kad su prave vragolanke i još bolji modeli za fotkanje.

Najlepša devojčica na svetu ima nove fotografije: Srce će vam se istopiti! (FOTO)

Pre ih je mama oblačila za improvizovana snimanja, a sad poziraju i kada ih ne pita. Osim toga, sad su sve izraženije i njihove osobnosti. Mila je prava glumica dok je Ema malo sramežljivija.

Ove manire deca moraju da nauče od roditelja: Kasnije će biti kasno!

Nedavno je Kejti počela objavljivati videa koja snima najstarija kćer, a glavna je zvijezda Mila. Pratitelji obožavaju gledati njihove avanture, uverite se zašto u u nastavku...

Milioni ljudi videlo ovog psa: Nešto najslađe što ćete danas videti! (FOTO, VIDEO)