Netipična

Razvela se pa zavela princa: Sve što niste znali o Megan Markl! (FOTO)

Dok su hladni Britanci Kejt Midlton zamerali svaku sitnicu, zbog Meganine prošlosti doživeće šok

Objavljeno: 15.05.2017. 16:08h 18:04h
Autor:
Foto: Printscreen/ Instagram/ Meghanmarkle

Svi dobro znamo sve o Kejt Midlton, njenon besprekornom stilu, životu... ko zna koliko puta smo i poželeli da se nađemo na njenom mestu i uživamo u svim privilegijama kraljevskog života. I dok je princ Vilijam odavno zauzet, devojke širom sveta mogle su samo da se nadaju da će možda uspeti da osvoje srce nestašnog princa Harija i postanu deo kraljevske dinastije, piše Cosmopolitan.rs

Međutim, pojavila se dama koja je konačno i osvojila srce mladog princa i ukoliko ste pratili seriju "The Suits", dobro vam je poznata buduća princeza Bakingemske palate - Megan Markl. Par je zajedno oko godinu dana i dok su u početku pokušavali sa sakriju vezu, sada se trude da uživaju u svojoj ljubavi.

U nastavku vam otkrivamo zanimljive sitnice o ovoj IT dami koja po stilu i harizmi može da parira Kejt Midlton (ako nas pitate, nama malo i liče).

Kako su se upoznali?

Kako prenose strani mediji, atraktivna brineta i princ su se upoznali u Kanadi, dok je glumica snimala seriju, a Hari prisustvovao promovisanju sprota za osobe ometene u razvoju. Iako Hari važi za zavodnika u porodici, nije imao ozbiljnu devojku već nekoliko godina i ovo mu je prva veza koju s ponosom pokazuje porodici i prijateljima. Izvor blizak paru je potvrdio da je on srećniji nego ikad i da je hemija između njih očigledna.

Prvo javno pojavljivanje Princa Harija (32) i Megan Markl (35): Svi su se divili njenom izgledu!

Njen ljubavni život

Lepa Megan je bila udata za svog dugogodišnjeg dečka, filmskog producenta Trejvora Engelsona, ali par se razveo 2014. godine. Trenutno je posvećana svom princu i svojim psima: Bogartu i Gaju. U jednom intervju, priznala je da je romantična i da ljubavna pisma nisu kliše niti će izaći iz mode.

"Nema ništa romantičnijeg kada se dečko potrudi da napiše ljubavno pismo svojoj dragoj, pa makar to ličilo i na doktorski recept i ne može da se meri sa današnjim kratkim porukama", bila je iskrena buduća princeza.

Humanitarni rad

Megan je poznata po svom humanitarnom radu i to je samo jedna u nizu stavki koja potvrđuje da bi atraktivna glumica zaista mogla da postane ozbiljna konkurencija Kejt Midlton. Naime, lepa glumica je bila deo globalnog projekta koji se bori za čistu vodu i putovala je u Afriku kako bi podigla značaj o tome.

Zbog nervnog sloma završio kod psihijatra: Princ Hari prvi put o svojim mentalnim problemima!

Skromna je

Jednom prilikom Megan je izjavila i oduševila sve jer ne predaje toliko važnosti fizičkom izgledu.

"Važnije mi je da se dobro zabavim, nego da izgledam. Dovoljno mi je samo pola sata da se sredim i već sam spremna za akciju", objasnila je buduća princeza i dodala da obožava privatno nosi džins i džemper, jer joj je dosta sređivanja na poslu.

Ukoliko ste pogledali neku epizodu serije "The Suits" shvatićete da je Megan glavna zavodnica i lepotica i potpuno je razumemo zašto želi da odmori od teške šminke i seksepilnog odevanja.

Zavirite u dom devojke princa Harija: Luksuz dostojan buduće britanske princeze! (FOTO)