Iz astro ugla

Osuđeni na večnu samoću: Ova 4 znaka nikad neće zasnovati porodicu!

Oni nikako ne mogu da pronađu osobu koja im odgovara, a to je zapravo zbog toga što su sami sebi dovoljni

Objavljeno: 13.04.2017. 14:10h 12:52h
Autor:
Foto: Thinkstock

Postoje određeni horoskopski znakovi koji uopšte ne razmišljaju o ljubavi i ne pada im na pamet da uđu u vezu jer jednostavno uživaju u samoći. Ovo su 4 horoskopska znaka koji zapravo vole da budu sami!

Rak Rakovi obožavaju aktivnosti kod kuće. Nemojte se iznenaditi ako pripadnik ovog znaka gleda filmove, čita knjige ili sprema omiljena jela petkom uveče. S obzirom na to da oni ne žele da budu okruženi strancima, izbegavaju mesta sa mnogo buke. Rak voli da provodi svoje slobodno vreme sam u udobnosti svog doma, a ne u društvu sa prijateljima.

Devica Device ne vole da budu u centru pažnje, jer su veoma stidljive. Druženje sa ljudima ih iscrpljuje, pa više vole da nadoknade energiju radeći na svom sledećem projektu. Često vikendom ostaju kod kuće i bave se poslom.

Kad zagusti, tu je ona - jaka, brižna i beskompromisna: Najbolja žena u celom Zodijaku!

Foto: Profimedia

Jarac Jarac tokom celog života pokušava da postigne ravnotežu između druženja i samovanja. Ali, najradije Jarac bira da bude sam. Druženje sa ljudima izaziva stres kod Jarčeva zbog čega žele da posvete vreme slušanju omiljene muzike ili jogi i čuvanju svoje energije.

Riba Ribe vole da sede kod kuće i čitaju ili spavaju. Njima ne treba društvo i ne plaše se da provode vikende same u upoznavanju grada. One ne žele da budu stalno okružene drugim ljudima, jer vreme koje provode same sa sobom zaista puni njihove baterije.

Najpreciznije astrološko tumačenje do sada: Svaki horoskopski znak ima tri lica, nismo jednaki!