Promenili joj izgled

Ana Ivanović zaprepastila fanove, svi su primetili jednu stvar: Šta su ti to uradili? (FOTO)

Šteta, ti si tako lepa žena i nije bilo potrebno koristiti toliko fotošopa, napisala je jedna obožavateljka našoj sportistkinji

Objavljeno: 07.04.2017. 20:41h 18:30h
Autor:
Foto: Instagram / Anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović je pozirala za naslovnicu nemačkog izdanja magazina "Harper's Bazaar", a njena fotografija je izazvala komentare koje sigurno nije priželjkivala.

"Nikada ne bih pogodila da si to ti na naslovnici. Fotošop ti je sasvim promenio lice. Šteta, ti si tako lepa žena i nije bilo potrebno koristiti toliko fotošopa", napisala je jedna obožavateljka na Aninom Instagramu nakon što je teniserka objavila fotografiju naslovnice.

Kako je Ana Ivanović oduševila Nemce: Srpska lepotica dobila prestižnu nagradu! (FOTO)

"Šta su ti to uradili s fotošopom? Ti si prelepa bez ikakvog doterivanja u fotošopu", napisala je druga obožavateljka, a u jednom od komentara piše da Harper's Bazaar može da bude sramota jer koriste toliko ovog programa.

Ana se nije obazirala na komentare, a u intervju je između ostalog pričala o tome kako održava top formu. Rekla je da često vežba sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, ali da se ne pridržava posebnih režima ishrane jer voli da uživa u hrani.

Kod Švajnija ništa ne prolazi bez Ane: Detalj koji je otkrio koliko voli svoju ženu! (FOTO)