U prodaji tek za 6 meseci

Nastalo je opšte ludilo: Sve žene žele Rijanine čizme! (FOTO)

Samo što su predstavljene na pisti, pevačica ih je već ponosno prošetala

Objavljeno: 08.03.2017. 19:46h 14:30h
Autor:
Foto: Profimedia

Samo što su čizme predstavljene na pisti, Rijana ih je već ponosno pokazala na svojim nogama! Osim u muzičkoj industriji popularna pevačica ima veliki uticaj u svetu mode, piše Elle.rs.

To nam je dokazala u poslednjem pojavljivanju u Parizu, kada je ponela Saint Laurent fantastične čizme sa kristalima koje dolaze iz kolekcije jesen/zima 2017.

Vodeći prolećni trend: Svaka dama od stila će nositi ovaj komad! (FOTO)

Naime, samo što su predstavljene na pisti, kada je dizajner Entoni Vakarelo sabirao pohvale koje su dolazile sa svih strana, Rijana je već uskočila u njih i hrabro ih prošetala.

Zgodna pevačica sa Barbadosa je prvo na svom Instagram profilu podelila fotografiju čizama sa piste, a zatim je usledila još jedna objava, kada smo ih videli na njenim nogama, te shvatili da je Rihanna postala njihova ponosna vlasnica.

Ispratite zimu sa stilom: Najbolje odevne kombinacije za prelazno vreme! (FOTO)

Kao što smo i očekivali, bilo je potrebno samo nekoliko sati da ih slavna pevačica predstavi uživo. Rijana je uparila čizmice sa iscepanim farmericama, Raf Simons duksericom i bajkerskom jaknom.

Osim ne na modnim portalima, na Instagramu su ubrzo usledile brojne pohvale za njen stil, kao i za savršen izbor čizama, za kojim su dame širom sveta poludele, a koje će se naći u prodaji tek za 6 meseci.

5 modnih predloga koje mogu da nose žene od 20 do 50 godina! (FOTO)