Vlasnica ili ne

Ivanka Tramp seli se u vilu sa 6 soba i 7 kupatila: Luksuz na kvadrat! (VIDEO)

Ivanki će komšije biti Mišel i Barak Obama sa kćerkama

Objavljeno: 08.01.2017. 19:49h 19:50h
Autor:
Foto: Printscreen/ Instagram/ivankatrump

Ivanka Tramp, najstarija kćerka novoizabranoga američkog predsednika Donalda Trampa, i njen suprug Džerard Kušner uskoro bi mogli postati komšije Baraka Obame u elitnoj vašingtonskoj četvrti Kalorami.

Obame su još u maju potvrdili da su iznajmili kuću od 762 kvadrata u elitnoj vašingtonskoj četvrti, a samo dva bloka od njihovog novog doma navodno bi se trebala doseliti Ivanka Tramp sa suprugom i decom. Informaciju je u utorak preneo mesečnik The Washingtonian.

Bračni par Tramp / Kušner potpisao je ugovor o kupovini kuće severno od glavnog američkog grada s agencijom za nekretnine Washington Fine Properties, piše časopis, ne navodeći precizno četvrt u kojoj će stanovati.

Nije poznato da li je nekadašnja manekenka, koja ima velik uticaj na oca, samo stanarka ili je i vlasnica kuće prodate 22. decembra za 5,5 miliona dolara u koju će se useliti sa porodicom.

Spomenuta nekretnina u istorijskoj četvrti Vašingtona ima 6 moderno dizajniranih soba i 7 kupatila.

Barak Obama i njegova supruga Mišel ranije su najavili da će ostati u glavnom gradu SAD-a kako bi njihova najmlađa kćerka Saša mogla nesmetano završiti srednju školu.

Obame kuću nisu kupili, već unajmili, a nekretnina je zadnji put prodana u maju 2014. po ceni od 5.295,000 dolara.

Izgrađena je 1928. godine, ima devet soba i isto toliko kupatila, garažu za dva automobila te okućnicu koja može primiti do deset vozila.

Kalorama je istorijska četvrt Vašingtona s najvećim brojem veleposlanstava i rezidencija veleposlanika i ostalih vašingtonskih službenika.

Lokalni stanovnici navikli su na stalnu prisutnost policije i tajne službe u tom delu grada te smatraju da će doseljenjem porodice Obama ovaj kraj postati još sigurniji.

Neobično skroman dom Trampove kćerke: Ovo od nje nismo očekivali! (FOTO)