Post nikad nije bio slađi

Posna bela torta puna čokolade: Laka kao san, gotova za čas! (RECEPT)

Ko kog je probao, tražio je još jedno parče

Objavljeno: 09.12.2016. 13:14h 18:18h
Autor:
Foto: Profimedia

1. Puding razmutiti u malo hladnog sojinog mleka (možete dodati 2-3 kašike šećera). Ostatak sojinog mleka staviti da provri i zakuvati puding. Skloniti sa vatre i u vruće umešati čokoladu izlomljenu na kockice i mešati dok se ne otopi. Ostaviti da se ohladi.

2. Penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu. Ohlađen puding sjediniti sa šećerom u prahu u penastu masu. Zatim dodati lešnik i umutiti još malo.

3. Posebno umutiti biljnu slatku pavlaku. Filovati na sledeći način: kora-fil-biljna slatka pavlaka, i tako dok se ne potroši sav materijal. Završite biljnom slatkom pavlakom.

Za najslađi poklon treba najmanje para: Oduševićete svakog kome ovo poklonite! (FOTO, RECEPTI)

Foto: Thinkstock