Post nikad nije bio slađi
Posna bela torta puna čokolade: Laka kao san, gotova za čas! (RECEPT)
Ko kog je probao, tražio je još jedno parče
Objavljeno: 09.12.2016. 13:14h
18:18h
Autor:
Autor:
1. Puding razmutiti u malo hladnog sojinog mleka (možete dodati 2-3 kašike šećera). Ostatak sojinog mleka staviti da provri i zakuvati puding. Skloniti sa vatre i u vruće umešati čokoladu izlomljenu na kockice i mešati dok se ne otopi. Ostaviti da se ohladi.
2. Penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu. Ohlađen puding sjediniti sa šećerom u prahu u penastu masu. Zatim dodati lešnik i umutiti još malo.
3. Posebno umutiti biljnu slatku pavlaku. Filovati na sledeći način: kora-fil-biljna slatka pavlaka, i tako dok se ne potroši sav materijal. Završite biljnom slatkom pavlakom.
Za najslađi poklon treba najmanje para: Oduševićete svakog kome ovo poklonite! (FOTO, RECEPTI)
( recepti.com )