Praznična atmosfera

Marija Karan spremila slatko iznenađenje sinu: Maleni Marko oduševljen! (FOTO)

Srpska glumica će sa mužem svakako da se potrudi da sinu ulepša predstojeće nedelje, a već ga je iznenadila najpoznatijom američkom poslasticom

Objavljeno: 08.12.2016. 12:21h 02:16h
Autor:
Foto: Instagram / Marakaran

Otkad su postali roditelji, Marija Karan i Džoel Lubin uživaju u pravoj porodičnoj idili: oni su maksimalno posvećeni svom sinčiću Marku Leu, a njihovi životi obojeni su veseljem i ljubavlju, piše Story.rs.

Dome, slatki dome: Ovako je Marija Karan dočekana u Los Anđelesu! (FOTO)

U skladu s tim, ni proslava Božića i Nove godine u domu Karan-Lubin neće proteći bez sitnica koje mame osmeh malenom Marku Leu.

Njegovi mama i tata svakako će se potruditi da mu ulepšaju predstojeće nedelje, a Marija je već iznenadila svog sinčića najpoznatijom američkom poslasticom!

Ona je, naime, na društvenoj mreži Instagram otkrila da je kućica napravljena od kolača od đumbira posebno probudila radoznalost njenog sina, kao i da, dok iščekuje praznike, Marko Leo nosi kapicu sličnu onima kakve u pričama o Severnom polu imaju Deda Mrazovi pomoćnici.

S obzirom na to da će bračni par Karan-Lubin proslaviti Božić po gregorijanskom kalendaru za dve nedelje, a po julijanskom za mesec dana, možemo samo da zamislimo kakve ćemo još neodoljive detalje videti u njihovom domu...