Da li će se ostvariti

Gatara joj prorekla: Rodiće kćerku i razvešće se od Igora!

Pevačica se u međuvremenu povukla iz javnosti, pa svi sumnjaju na trudnoću

Objavljeno: 22.11.2016. 14:33h 10:16h
Autor:
Foto: Prinstscreen/ Instagram/ Severina

Severina (44) povukla se iz javnosti. Ne nastupa, na društvenim mrežama objavljuje samo stare fotografije, a ne obilazi ni događaje, poput modne revije prijateljice i dizajnerke Aleksandre Dojčinović.

Zadnji put je pevala na rođendanu šoping centra u Zagrebu pre više od mesec dana. U međuvremenu je zaradila upalu glasnih žica i otkazala je sve koncerte. Trebala je otići na operaciju. Kako saznaju hrvatski mediji, pevačica je pratećem bendu rekla da planira da proširi porodicu i da zato uzima pauzu. Koliko je poznato, zasad neće nastupati ni za Novu godinu.

Severina i Igor Kojić (29) danas slave prvu godišnjicu njihovog beogradskog venčanja. Pevačica je tad uzela Igorovo prezime Kojić. Mesec pre imali su crkveno venčanje u istarskim Balama.

Zagrebačka gatara Mirela Marković predviđa da će pevačica i fudbalski menadžer u braku ostati petnaestak godina. Ali onda bi se Severina, kaže Markovićeva, mogla zasititi 15 godina mlađeg Kojića, piše 24 sata.hr

Ovako je Severina izgledala 1993. godine: Zatvarala sam oči od srama! (VIDEO)

"Dobiće dete, najverovatnije devojčicu," zaključila je Marković.

Severina je svojevremeno izjavila kako bi volela imati devojčicu kojoj bi dala ime Koko po knjizi Ivana Kušana “Koko u Parizu”.

"Volela bih da rodim kćerku da mogu od nje napraviti princezu," rekla je Severina.

Iz prijašnje veze sa milijarderom Milanom Popovićem (50), pevačica ima sina Aleksandra (4).

Dokaz ljubavi Severine i Igora Kojića: Razmenili bočice sa krvlju! (FOTO)