Tragično

Slavni pevač i supruga slomljeni od tuge: Naš sin (3) ima rak (FOTO)

Imamo dug put pred sobom i nadamo se da ćemo uz podršku naših porodica, prijatelja i obožavalaca u celom svetu i uz našu veru u Boga pobediti u ovoj borbi, stoji u izjavi Majkla Bublea

Objavljeno: 04.11.2016. 18:14h 10:26h
Autor:
Foto: AP / Brad Barket

Kanadski pevač Majkl Buble (41) i njegova supruga argentinska glumica Luizana Lopilato (29) zajedničkoj potresnoj izjavi za medije objavili su da je njihovom najstarijem sinu, Noi, dijagnostikovan rak.

"Slomljeni smo jer je našem najstarijem sinu, Noi, dijagnostikovan rak i on je trenutno na lečenju u Americi. Uvek smo pričali o tome koliko nam je porodica važna i koliko ljubavi imamo prema našoj deci. Luizana i ja posvetićemo sve naše vreme i pažnju da Noi bude bolje i za sada prekidamo sa svim našim profesionalnim aktivnostima. Tokom ovog teškog perioda molimo vas da molite za njega i poštujete našu privatnost. Imamo dug put pred sobom i nadamo se da ćemo uz podršku naših porodica, prijatelja i obožavalaca u celom svetu i uz našu veru u Boga pobediti u ovoj borbi", stoji u izjavi Majkla Bublea i Luizane Lopilato.

Zbog raka sam postala druga žena: Dirljivi intervju obolele glumice (45)! (VIDEO)

Strani mediji pišu da je malenom dečaku dijagnostikovan rak kada je bio kod lekara jer su sumnjali da ima zauške.

Kanadski pevač i argentinska glumica venčali su se 2011. godine i imaju dvoje dece Nou (3) i Elijasa, koji je rođen u januaru ove godine.

Najteži period Indire Radić: Moj život bio je pun suza, tuge, bola, htela sam da umrem!