Idealna jesenja poslastica

Bundevara od heljdinih kora: Zdrav i ukusan slatkiš bez šećera! (RECEPT)

Pitu bundevaru možete napraviti i od heljdinih kora. Još kad dodate meda i malo cimeta, oduševićete sve koji je budu probali

Objavljeno: 08.10.2016. 22:18h 15:32h
Autor:
Foto: Thinkstock

Priprema: Izrendajte bundevu i pomešajte je sa medom i cimetom. Svaku koru poprskajte uljem, ravnomerno rasporedite po njoj kašiku fila i umotajte je. Ponovite postupak sa svakom korom i stavite na pleh obložen papirom za pečenje. U zagrejanoj rerni na 180 C, pecite pitu 20 - 30 minuta.

Savet: ukoliko volite hrskaviju pitu, onda pecite još desetak minuta.

Dezert gotov za 10 minuta: Sočne zapečene jabuke! (RECEPT, VIDEO)