Idealna jesenja poslastica
Bundevara od heljdinih kora: Zdrav i ukusan slatkiš bez šećera! (RECEPT)
Pitu bundevaru možete napraviti i od heljdinih kora. Još kad dodate meda i malo cimeta, oduševićete sve koji je budu probali
Objavljeno: 08.10.2016. 22:18h
15:32h
Autor:
Autor:
Priprema: Izrendajte bundevu i pomešajte je sa medom i cimetom. Svaku koru poprskajte uljem, ravnomerno rasporedite po njoj kašiku fila i umotajte je. Ponovite postupak sa svakom korom i stavite na pleh obložen papirom za pečenje. U zagrejanoj rerni na 180 C, pecite pitu 20 - 30 minuta.
Savet: ukoliko volite hrskaviju pitu, onda pecite još desetak minuta.
Dezert gotov za 10 minuta: Sočne zapečene jabuke! (RECEPT, VIDEO)
( pansport.rs )