Prelomni trenutak

Iako ponižen pred celim svetom, svi su oduševljeno gledali u njega: Razlog? Očigledan! (FOTO)

Kada je na upravo završenim Olimpijskim igrama u Riju nae red došlo predstavljanje Kraljevine Tonge, oči su bile uperene samo u njega

Objavljeno: 22.08.2016. 13:25h 03:18h
Autor:
Foto: Instagram / Adrianalima

Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, na kojima je u proteklih 17 dana nastupilo više od 11.500 sportista u 28 sportova, svečano su zatvorene ceremonijom pred 50.000 gledalaca na stadionu Marakana.

Foto: Reuters / Stoyan Nenov

I baš kao što je to bilo na otvaranju, nauljeni olimpijac je mamio uzdahe i na zatvaranju još jednih Olimpijskih igara. Reč je o 32-godišnjem mišićavom tekvondisti Piti Taufatofui.

Proteran iz zemlje jer je prelep: Arapin koji je zaludeo žene širom sveta! (FOTO)

Iako se u svojoj kategoriji nije proslavio, pet minuta slave dobio je opet na zatvaranju igara. Pita je izgubio svoj prvi i jedini meč protiv Sadžada Mardanija iz Irana 16 – 1.

"Mislio sam da sam najbolji na svetu, ali izgleda da nije tako. Izgubio sam svoj prvi meč i to prilično brzo", rekao je Pita za Business Insider. Meč je trajao svega šest minuta, ali kako kaže, to je bilo najsrećnijih 6 minuta u njegovom životu.

Gluv od rođenja, odrastao bez oca: Teška životna priča seksi manekena za kojim žene lude! (FOTO)

Podsetimo na trenutak kada je svet saznao za zgodnog sportistu. Naime, kada je na red došlo predstavljanje Kraljevine Tonge, oči su bile uperene samo u njega.

Svet kao da je stao kada se se pred kamerama pojavio u tradicionalnom kostimu, nauljen i go do pasa, a u mišićavim rukama ponosno je držao zastavu svoje zemlje.

Od stidljivog dečaka do velikog švalera: Životna priča Dejvida Bekama! (FOTO)

Pita je visok 1,91 metar, rođen je u Australiji, ali je odrastao u Tongi, odakle mu je otac. Danas živi u australijskom gradu Brisbejnu, gde trenira 6 sati dnevno, a istovremeno radi i na sticanju magistrature iz inženjerstva. Od 18. godine Pita se aktivno bavi i manekenstvom, a brine se i za napuštenu decu, koju često trenira i uči životnim vrednostima.

Ni izgled, ni bogatstvo: Zbog ovoga je Kristijano Ronaldo neodoljiv ženama! (FOTO)

Foto: Reuters / Kai Pfaffenbach