Ukus koji se ne zaboravlja

Najukusniji dodatak jelima: Hrskava pohovana mocarela! (RECEPT)

Poluotopljeni sir ušuškan u hrskave korisce sočnog poha ostavlja bez daha

Objavljeno: 13.08.2016. 15:28h 13:12h
Autor:
Foto: Profimedia

1. Iseckajte mocarelu na komade. Pripremite posudu sa umućenim jajetom, jednu posudu sa brašnom, drugu sa prezlama u koje ste dodali beli luk u prahu i so, piše Stvarukusa.rs.

2. Mocarelu uvaljajte prvo u brašno, pa u jaja, a zatim u začinjene prezle.

3. Stavite uvaljane komadiće mocarele na tanjir i ostavite da se hlade oko sat vremena u frižideru.

4. Pržite komadiće u zagrejanom ulju. Servirajte same uz ugrejan paradajz sos ili uz glavno jelo.

Turski krompir zapečen sa jogurtom: Prilog koji ćete praviti uz svako jelo! (RECEPT)