Ukus koji se ne zaboravlja
Najukusniji dodatak jelima: Hrskava pohovana mocarela! (RECEPT)
Poluotopljeni sir ušuškan u hrskave korisce sočnog poha ostavlja bez daha
Objavljeno: 13.08.2016. 15:28h
13:12h
Autor:
Autor:
1. Iseckajte mocarelu na komade. Pripremite posudu sa umućenim jajetom, jednu posudu sa brašnom, drugu sa prezlama u koje ste dodali beli luk u prahu i so, piše Stvarukusa.rs.
2. Mocarelu uvaljajte prvo u brašno, pa u jaja, a zatim u začinjene prezle.
3. Stavite uvaljane komadiće mocarele na tanjir i ostavite da se hlade oko sat vremena u frižideru.
4. Pržite komadiće u zagrejanom ulju. Servirajte same uz ugrejan paradajz sos ili uz glavno jelo.
Turski krompir zapečen sa jogurtom: Prilog koji ćete praviti uz svako jelo! (RECEPT)
( stvarukusa.rs )