Iskrena ispovest

Prekipelo joj, ostavila i supruga i decu: Pismo očajnog muža obišlo svet!

Ovo pismo obišlo je svet, a nije ni čudo! Napisano je iz srca i sve u njemu je potpuna istina, u kojoj su se prepoznale sve majke, ali i očevi koji sami morau da brinu o deci

Objavljeno: 13.07.2016. 13:13h 14:02h
Autor:
Foto: Profimedia

Ovom tati radni dan je mnogo težak... Nakon dugog, napornog dana u kancelariji, vraća se iscrpljen kući sa posla, gde jednostavno samo padne u krevet, upali TV i gleda utakmicu bez da mu se deca deru nad glavom, a žena kritikuje jer ne pomaže oko kućnih poslova.

Tog dana mu je prekipelo i između njih dvoje počela je žestoka svađa, nakon koje je žena pokupila stvari i otišla iz kuće. Kada se, ni nakon dva dana, nije vraćala, njen suprug odlučio je da napiše pismo i objavi ga na svom Fejsbuk profilu:

"Draga moja,

Pre dva dana imali smo veliku svađu. Stigao sam umoran sa posla i samo sam hteo da gledam TV. Kad sam te video, bila si iscrpljena i nervozna. Borila si se sa decom jer nisu htela da idu u krevet. Šta sam učinio? Samo sam pojačao zvuk.

Urnebesne dečije izjave: Uplašio sam se kad se mama razbolela, mislio sam da će tata da kuva!

Foto: Thinkstock

To te je učinilo još ljućom. Rekla si mi da me ne bi ubilo da ponekad malo pomognem. Odgovorio sam ti da ja po ceo dan radim, a na sedim kući i igram se sa decom. Naša svađa je otišla toliko daleko da si počela da plačeš. Rekao sam okrutne stvari, a ti si vikala na mene. Spakovala si nekoliko stvari i izjurila iz kuće. Ostao sam sam sa decom u dnevnom boravku. Morao sam da pripremim večeru i spremim decu za spavanje. Sledećeg dana, nisi se vratila i to je značilo da ponovo moram da se brinem o deci. Bio sam svedok plača, vike i frustracija.

Saznao sam da često nisi imala vremena ni da se istuširaš. Naučio sam kako je to kada u isto vreme kuvaš ručak i paziš da ne iskipi mleko. Iskusio sam kako je to po ceo dan biti unutra i ne biti u mogućnosti da popričaš ni sa kim starijim od 10 godina.

Nije ušla u podrum 20 dana: Ono što je tamo uradio njen muž ostavilo ju je bez teksta! (VIDEO)

Foto: Thinkstock

Naučio sam kako je to kada ne možeš da jedeš na miru i da se opustiš, jer uvek neko dete nešto hoće. Želeo sam da spavam 20 sati bez prestanka, ali bih nakon 3 sata bio probuđen plačom deteta. Dva dana i dve noći sam hodao u tvojim cipelama i sada te razumem.

Razumem zašto si toliko umorna. Razumem da biti majka iziskuje stalne žrtve i odricanja. Razumem zašto si nervozna, jer nisi mogla da se osloniš na mene, svog partnera. Nisi mogla da se zabaviš, uživaš u izlascima ili, jednostavno, da odspavaš na miru.

Razumem koliko je teško biti zatvoren ceo dan u kući brinući o deci. Osećaj u zatvorenom prostoru, a na otvorenom privlači život više. Jasno mi je da biti majka znači nositi najveći teret u društvu. Teret koji niko osim tebe ne može da shvati.

Urnebesno smešan pismeni rad zapalio region: Prvak sa razlogom dobio peticu! (FOTO)

Foto: Thinkstock

Pišem ovo pismo jer želim da znaš da ne samo da mi nedostaješ, već želim i da ti obećam da nijedan dan neće proći, a da ne kažem: 'Ti si neverovatno hrabra, ti si divna supruga i majka! Divim ti se'."

Ovo pismo obišlo je svet, a nije ni čudo! Napisano je iz srca i sve u njemu je potpuna istina, u kojoj su se prepoznale sve majke, ali i očevi koji sami morau da brinu o deci.

Samohrani tata oduševio internet: Evo čemu uči druge očeve! (FOTO)

Foto: Thinkstock