Za nezaboravno iskustvo

Još bolji dogi stajl: 7 načina

Ukoliko je pseća poza vaša omiljena u seksu, usavršite je do maksimuma, na svoje, a i na zadovoljstvo vašeg partnera, i to uz pomoć malih trikova

Objavljeno: 15.09.2013. 22:16h 22:44h
Autor:
Foto: Shutterstock

Parovima koji su u potrazi za što intenzivnijim seksualnim doživljajem, pseći položaj je najčešći izbor. Ova poza važi za jednu od najboljih kada je u pitanju stimulisanje G-tačke. Kako biste je usavršili, sledite ovaj kratak vodič za doggy style seks.

Neka uđe plitko Muškarci u ovoj pozi pre dođu do orgazma, zato neka njegov ponos ulazi plitko, a to će povećati i vaše zadovoljstvo jer jer je prva trećina vagine puno osetljivija od ostatka.

Udarite ga po guzi Neki smatraju da to daje jednu novu dimenziju ovoj pozi. Za početak vi njega pljesnite, a zatim će on vas.

Budite još žešći Prekrstite noge i još jače stisnite njegov "ponos", uživaćete oboje.

Oslobodite svoje maštarije

S obzirom na to da se ne gledate pravo u lice, nema ništa loše u tome da vaš mozak odluta u svet mašte. Zadovoljite svoje erotske maštarije i doživite taj orgazam na svoj način.

Koristite i vibrator Lagana vibracija u području oko vašeg klitorisa biće vam nezaboravna.

Ostanite opušteni Odlična stvar u ovoj pozi je to što će vaš partner vrlo lako svojim ponosom dodirivati vašu G-tačku. Da biste pojačali užitak, glavu spustite što niže, a bokove podignite.

Aktivirajte se Dok uživate u zajedničkoj vožnji, svojim prstima nadražite svoje usne i klitoris, i doživite dvostruki užitak. Nemojte da zaboravite ni njegove testise!