Do sada ih ovakve niste probali

Čokoladni mafini bez šećera i brašna: Sočni, zdravi i ukusni kolači! (RECEPT)

Isprobajte ovaj najmekši mafin na svetu, koji je idealan za sezonu tikvica, dok čokolada vlada svim godišnjim dobima

Objavljeno: 03.06.2016. 15:41h 19:56h
Autor:
Foto: Thinkstock

Priprema: Izmešajte u blenderu sve sastojke izuzev tikvica i čokolade, tako da dobijete glatku smesu. Zatim žicom umešajte tikvice i čokoladu, piše Lovesensa.rs.

Sipajte testo u podmazan pleh za mafine, tako da kalupi budu puni do 3/4. Pecite na temperaturi od oko 190 stepeni, dvadesetak minuta, proverite da li je pečeno čačkalicom. Po želji, pospite sa još malo rendane čokolade i ostavite da se ohladi pa izvadite iz kalupa.

Čokoladni kuglof: Bogati ukus, lako spremanje! (RECEPT)