Ponosna na svoje obline

Nekad je bila san svih muškaraca: Skinula se u bikini i pokazala pravo žensko telo u 5. deceniji!

Da vreme ostavlja traga i da se starenje ne može u potpunosti zaustaviti, pokazala je Lisa (44) kada se bez imalo sramote skinula u bikini i nije marila što je paparaci fotografišu

Objavljeno: 28.05.2016. 11:36h 16:36h
Autor:
Foto: Profimedia

Manekenka Lisa Snoudaun pre 25 godina bila je najtraženiji britanski model.

Njen izgled i savršena figura očaravali su muškarce širom sveta i privlačili vlasnike modnih agencija da se bore za nju. Na vrhuncu svoje popularnosti, Lisa je uspela da zavede slavnog glumca Džordža Klunija, koji je godinama bio lud za njom.

Iznenađenje: Najlepša žena na svetu ovako izgleda na plaži! (FOTO)

Ipak, da vreme ostavlja traga i da se starenje ne može u potpunosti zaustaviti, pokazala je 44-godišnja Lisa kada se bez imalo sramote skinula u bikini i nije marila što je paparaci fotografišu.

Naime, njen izgled se očigledno dosta promenio, sada je krupnija, a njeno telo više nema onaj zanosan oblik kojim je zaluđivala jači pol.

Sada se opustila, pa se na njenim nogama i zadnjici primećuje celulit, na stomaku višak kilograma, kao i opuštene grudi.

Pomešajte dva sastojka i namažite na butine i zadnjicu: Najjači ubica celulita! (RECEPT)

Foto: Youtube printscreen / Pallavi Vision

Ipak, Lisa je ubeđena da žena ne može u četrdesetim da izgleda kao u dvadesetim - koliko god vodila računa o telu i ishrani, proces starenja ne može da se izbegne na koži.

Bora na sredini čela je loš znak i pretnja: Šta vam lice poručuje starenjem!

Foto: Profimedia

Zato je ona prava definicija dostojanstvemnog starenja, što pokazuje i na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuje golišave fotografije u kupaćem kostimu.

Bila je seksi trudnica, sad je najzgodnija mama: Nju svi mrze jer joj zavide! (FOTO)

Prema njenom mišljenju, žene ne treba da se stide ni viška kilograma ni opuštene kože, naročito one koje su rađale, jer je sve to deo nas, a "svako žensko telo savršeno je u svojoj lepoti", istakla je Lisa.

Ona se trenutno odmara na Ibici, a danas radi kao voditeljka na jednoj britanskoj televiziji.

Zapuštena Kejt Midlton: Sa masnom kosom u trenerci, ni traga od damske lepote (FOTO)