Recepti sa Stilom

Kaneloni s tikvicama

Ćuretinu isecite na kockice i propržite na delu maslinovog ulja, dodajte beli luk, bosiljak i čeri paradajz isečen na polovine.

Objavljeno: 13.03.2013. 14:24h 19:36h
KANELONI S TIKVICAMA, Foto: Shutterstock.com

Tikvice isecite na kriške i kratko ispržite na delu ulja. Na testo za kanelone stavite tikvice i ćuretinu sa čeri paradajzom, urolujte i staviti kanelone u odgovarajuću posudu. Prelijte pavlakom za kuvanje, pospite rendanim dimljenim sirom i pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni 20 minuta.

Savet Kaneloni obično podrazumevaju pravougaoni komad paste koji se roluje nakon filovanja različitim punjenjima

Preuzeto iz: Domaća kuvarica, gastronomsko blago Srbije, Mladinska knjiga, www.mladinska.rs