Analiziramo stil devojke čije je modno umeće poznatije od uloga koje je igrala

Kejt Bosvort: jedinstven pogled na stil očima različite boje

Za razliku od dobrog dela rođenih Amerikanki, ova mlada glumica, poznata po različitoj boji očiju, može se pohvaliti evropskom prefinjenošću svog stila oblačenja. Plave kose, pomalo hladne lepote, vitke linije i sofisticiranog oblačenja pre podseća na Skandinavku, no devojke sa američke zapadne obale, koje smo navikli da viđamo u Ugg-sicama i kratkim teksas suknjama.

Objavljeno: 09.05.2013. 15:12h 17:28h
Nežna i jednostavna bela haljina, idealna za vreli letnji dan u LA-u. Tanki kaiš, ukombinovan je sa bojom sandala, dok je plava torba tu da razbije ujednačenost ove kombinacije. FOTO:
Na SK-II događaju u Sidneju, Kejt se pojavila u Preen suknji i košulji i Casadei cipelama. FOTO:
Da joj je Preen jedan od omiljenih brendova, Kejt je dokazala noseći njihovu haljinu i na premijeri 3. sezone serije ''True Blood''. FOTO:
Kejt se odlično snalazi u nošenju jednostavnih kombinacija, uspevajući da postigne sjajan krajnji efekat uz minimum detalja. FOTO:
Šorts dubokog struka uz košulju bez rukava i ravnu obuću, jedna je od onih malih modnih formula koje garantuju uspeh. Kejt to odlično zna. FOTO:
Suknja sa printom praćena basic jednobojnim komadima, sigurno je rešenje za svakodnevne varijante. FOTO:
Kao jedna od slavnih ljubitelja brenda Top Shop, često je u prvim redovima revija ovog brenda. Baš kao i u februaru ove godine, kada se na reviji Top Shop Unique u Londonu, pojavila noseći krzneni top u kombinaciji sa maslinasto zelenom suknjom sa zlatnim odsjajem i crnim cipelama. FOTO:
Rock šik elegancija je specijalnost Bosvortove. Crne kožne helanke, u kombinaciji sa običnom crnom bluzom, najbolje se nose uz salonke, i sivi kaput muškog kroja. FOTO:
Romantičnost joj, takođe, nije strana. Na Lacma događaju pojavila se u nežno žutoj Erden haljini, uz koju je ponela Jonathan Kelsey salonke i Christian Louboutin pismo torbu. FOTO:
Kejt je poznata i po svojoj naklonosti ka hipi i boho stilu, te je ovo samo jedna od njenih ustaljenih varijanti koje podrazumevaju lepršave haljine zanimljivog printa. Uz sve su obavezne retro ravne sandale. FOTO:
Kao što smo pomenuli, Kejt obožava kombinaciju šortsa i košulje bez rukava. I mi vam je od srca predlažemo jer je u isto vreme elegantna, opuštena, zavodljiva i umerena. FOTO:
Na listu najboljih Kejtinih outfita, svakako, ulazi ona koju je ponela na otvaranju ove Top Shop radnje u Los Anđelesu. Kao zaštitno lice ovog brenda, bila je od glave obučena u Top Shop, i to u denim košulju, uparenu sa suknjom cvetnog printa i crnim dubokim patikama. FOTO:
Maksi suknje su aktuelne već nekoliko sezona, a Kejt zna kako da ih ponese. Sasvim jednostavna bela majica uz mint suknju do poda, zvuči jednolično, ali Kejt je čini izuzetnom, mameći nas da već sutra isprobamo nešto slično. FOTO:
Coachella, festival na kojoj je fotografsian ovaj outfi Bosvortove, postao je Woodstock nove generacije, te se i njegovi posetioci oblače u stilu 60-ih. Kejt ne odustaje od ovog običaja i nosi ležernu kombinaciju crnog šortsa, crne majice, i čizama do kolena sa jaknom ukrašenom boho motivima. FOTO:
Opet Coachella, i opet Top Shop.Ovog puta u pitanju je heklana, kratka haljina izrađena od bež konca. Idealan spoj hipi, boho i etno stila u kojem se Kejt odlično snalazi. FOTO:
Na reviji brenda Celvin Klein na njujorškoj Nedelji mode, nosila je fantastični beli vuneni kaput pomenutog brenda. Uz crvenu haljinu i crne čizme do kolena Kejt je delovala vrlo elegantno i sofsticirano. FOTO:
Kejt zna kako da se poigra sa modom, a da nikada u toj igri ne omane. Džemper sa motivom sove, uz suknju dubokog struka, i na sve to satenska mašna oko struka, u prvi mah zvuči nelogično, ali Kejt sve to nosi sa i više nego dovoljno smisla. FOTO:

Kejt Bosvort (Kate Bosworth) je još jedna zvezda Holivuda čiji je stil popularniji od rola koje je ostvarila. Verujemo da biste se dobro pomučili pokušavajući da se setite kada i gde je Kejt zablistala u iskazivanju svog glumačkog umeća, ali vas je, zato, makar jednom u nehajnom listanju modnih magazina sačekala fotografija njenog besprekornog stila.

Reakcije filmskih kritičara su, uglavnom, vrlo mlake kada je talenat ove mlade dame u pitanju, ali su, zato, stilski suci jedinstveni u svojim zaključcima da Kejt ume i zna. Ona je jedna od onih cura koje poželite da mrzite, jer uvek izgledaju besprekorno, čak i kada vode svog ljubimca do veterinara. Njena pojava odiše klasikom, ali je uvek dovoljno prožeta aktuelnim. Usklađenost je reč koju tražimo kada želimo da u jednom pridevu opišemo stil bivše devojke Orlanda Bluma (Orlando Bloom), danas sretno verene za reditelja Majkla Poliša (Michael Polish).

Nema tu puno detalja - tek po koji komad nakita i kaiš oko struka. Upravo zato, ona je oteletvorenje one stare: manje je više. Voli male torbe, te ih nosi podjednako u večernjim i dnevnim varijantama. Salonke su joj najčešći izbor kada su potpetice u pitanju, a raznolika je kada je reč o krojevima, iako teži opuštenijim, komotnim komadima, sa dozom sofisticiranosti i klasične nehajnosti. Retko odiše suvom seksepilnošću, ali je, zato, uvek vrlo ženstvena i nežna, čak i u čisto dečačkim varijantama od kojih ne beži. Često naginje rock šiku, ali i hipi momentima. Kao što smo rekli na početku, Kejt se možda u skorije vreme neće pohvaliti Oskarom, ali titulu jedne od najbolje obučenih žena današnjice, već nosi.