Izludite ga

7 stvari koje možete da radite sa golim muškarcem

Preuzmite inicijativu, skinite ga, poslužite se šlagom ili jagodama i priuštite mu takav seks gde on neće morati ništa da radi

Objavljeno: 09.09.2013. 14:52h 12:54h
Foto: Thinkstock

Skinite sve sa njega i započnite sa igrom, koja će ga dovesti do ludila i dovesti do erupcije strasti. Priuštite partneru pravo iznenađenje, a rezultat će biti obostrano zadovoljstvo.

1. Rasplamsajte mu maštu laganim zmijskim pokretima Prišunjajte se partneru iza leđa i obgrlite ga rukama, pritom mu lagano šapućite na uho ili ga ljubite po vratu. Zaposlite i svoje ruke.

2. Ako je on go, skinite se i vi Ukoliko je vaša veza na samom početku velika je šansa da vas je partner video golu na svega nekoliko sekundi i to dok ste brzinski skidali donje rublje pre nego što ste mu uleteli u zagrljaj. Promenite to i dopustite mu da uživa u pogledu na vaše telo.

3. Popnite se na njega Razna istraživanja su pokazala kako je muškarcima jedna od najdražih stvari u seksu kada žene preuzmu inicijativu. Učinite to i goli sednite na partnera.

4. Zajedničko tuširanje Za ovaj poduvat morate biti goli, a jednom kad se nađete pod tušem u obilju kupke i vode, pustite mašti na volju sve dok ne potrošite baš svu toplu vodu.

5. Pretvorite ga u tacnu za posluživanje Odaberite nekoliko omiljenih namirnica poput šlaga, meda ili svežih jagoda i igrajte se sa golim partnerom. Užitak će biti obostran.

6. Priuštite mu seks u kojem on ne mora da radi baš ništa Neka mu ovaj put bude dovoljno to što je go, vi uradite sve ostalo. Ukoliko negoduje, zapretite mu da ćete mu vezati ruke, a ako učini to još jednom, ispunite svoju pretnju.

7. Dajte mu do znanja da je pravi frajer Dok stoji go pred vama, obasipajte ga komplimentima i polako mu se približavajte. Jedva će dočekati da vas zgrabi u naručje.

Ovde možete da pročitate šta još sve možete da radite goli.