Noge za desetku

Severinina fotografija izazvala oduševljenje: Otkrila tajnu savršeno izvajanog tela! (FOTO)

Jedna od poslednjih u nizu fotografija koje je podelila sa svojim brojnim sledbenicima privukla je veliku pažnju, ali i izazvala lavinu komentara na račun njenog perfektnog izgleda

Objavljeno: 13.04.2016. 22:38h 12:56h
Autor:
Foto: Instagram / Severina

Popularna Seve aktivan je korisnik društvenih meža, gde njeni verni pratioci svakodnevno mogu da uživaju u fotografijama na kojima pevačica pokazuje svoju lepotu, prenosi Story.rs.

Jedna od poslednjih u nizu fotografija koje je podelila sa svojim brojnim sledbenicima privukla je veliku pažnju, ali i izazvala lavinu komentara na račun njenog perfektnog izgleda, ali i savršeno oblikovanih nogu.

Samo 15 minuta je dovoljno za seksi guzu i zategnute noge: Najbolji trening kod kuće! (VIDEO)

Seve je ranije izjavila da svoj izgled neguje uz svakodnevnu fizičku aktivnost, ali da se njene vežbe ne rade na spravama već isključivo na podu.

"Volim da vežbam, i to svakodnevno. Sve vežbe koje radim nisu na spravama već na podu. Dugo vežbam na takav način jer se mišići ne jačaju, već se fino razvlače, a mogu ih raditi bilo gde, u kući, u hotelskoj sobi ili u prirodi. Nekad gledam fitnes emisiju Vesne Mimice i radim vežbe uz nju u stanu. Vežbe su joj super. Ona je legenda. Imala sam i video-kasetu Sindi Kraford, ali samo zato što su neki hteli da snimim nešto slično. Sa njom nisam nikad vežbala", otkrila je Seve.

Muž Sindi Kraford (50) pokazao svima: Zbog ovoga je ponosan na njeno telo! (FOTO)