Odličan recept

Sočno i hrskavo, prste da poližeš: Slasna marinirana rebarca! (RECEPT)

Jelo koje ćete zbog savršenog ukusa nadalje uvek praviti

Objavljeno: 10.03.2016. 20:03h 20:38h
Autor:
Foto: Shutterstock

1. Očistiti i iseckati ljute papričice. Đumbir i beli luk oljuštiti i izrendati. Sve pomešati sa šećerom, pivom, kečapom, soja sosom i biberom. Iseckati korijander ili peršun, pa umešati, piše Stvarukusa.rs.

2. U kesu za zamrzivač staviti rebarca i naliti marinadom, zatvoriti i držati preko noći u frižideru.

3. Iseći povrće na komade. Izvaditi rebarca iz marinade, ocediti i peći na roštilju oko 40 minuta. Poslednjih 15 minuta pečenja rebarcima dodati kukuruz i povrće (mogu i ražnjići od povrća). Ukrasiti i servirati po želji.

Stavila je maline u pleh: Dodala je samo 2 sastojka i napravila sjajnu poslasticu! (VIDEO)