Star Look

Miranda Ker: Lepota jednostavnosti

Pojavom na modnim pistama i naslovnicama eminentnih modnih magazina privukla je pažnju svetske javnosti. Za kratko vreme od lepog lica Viktorijinih anđela postala je nepresušna stilska inspiracija.

Objavljeno: 12.03.2013. 15:34h 09:10h
Miranda Kerr,
Retko koja žena, bilo da je slavna ili ne, izgleda ovako kada odlazi do supermarketa. Mirandi je to jednostavno u krvi. FOTO:
Sa tek dodirom printa, u vidu leo mokasina, Miranda zna kako da začini naizgled običnu outfit priču. FOTO:
Vuneni džemper na super modelu, teško se može zamisliti. Kada Miranda ponese jedan, onda se ne možemo a ne zapitati, zašto ih ne modeli ne nose svaki dan. FOTO:
Ako bismo morali da izaberemo favorita među Mirandinim outfit kombinacijama, onda bi to morao biti ovaj ''total black'' izgled, koji nosi poput diva iz zlatnog doba Holivuda. FOTO:
Oversize kaput, jedan su od onih trendova koji su začeti prošle zime, a koje je Miranda uspešno prošetala. FOTO:
Prugice+leo print, klasičan trenč, mokasine, velika Celine torba. Miranda ima na sebi, čini se, svaki aktuelni trend, a opet izgleda tako svoja. To je svakako uspeh! FOTO:
Njen tipičan mama-outfit podrazumeba uske farmerice, majicu i baletanke. I da, i u ovome izgleda sve samo ne jednostavno. FOTO:
Jedan od najzavodljivijih omaža stilu 60-ih, dala je upravo Miranda noseći ovu Louis Vuitton haljinu iz kolekcije za proleće/leto 2013. FOTO:
Bela široka majica, kožna mini suknja i salonke. Na nekom drugom sve ovo bi izgledalo prosto, čak i jeftino. Na Mirandi izgleda podjednako dobro, koliko i dizajnirana haljina. FOTO:
Ovo je svakako jedno od nasjlavnijih Mirandinih izanja. To što se radi o svakodnevnom outfitu, govori u prilog tome da je Miranda najumešnija u najednostavnijim kombinacijama. FOTO:
Čak i peplum haljina u kojoj se pojavila na David Jones doađaju, a koja je nošena od strane toliko dama, na Mirandi izgleda drugačije i posebno. FOTO:
Miranda zna kako da mala, crna haljina u istom trenutku izgleda eleantno, sofisticirano, zavodljivo i seksipilno. FOTO:
U beloj Victoria Bechkam haljini, Miranda kao da je sišla sa modne reklame. U stvarnosti ona se samo šetala Njujorkom. FOTO:

Miranda Ker se ne boji da i van piste izgleda kao da je upravo sišla sa nje. Okrenuta je klasičnim, uglađenim i formalnim komadima, bez puno boja i detalja, ali s dovoljnom dozom opuštenosti, aktuelnog i trendseterskog. Retko ko ume da iznese jednostavnost svojih kombinacija na tako efektnom nivou, koliko Miranda. Uske farmerice s baletankama, običnom crnom majicom i blejzerom, u njenom slučaju dobijaju potpuno novu dimenziju. I da, sigurni smo da visoke cene pomenutih komada nisu jedini razlog za to. Mnoge druge slavne ličnosti ni novac nije uspeo da učini stilski privlačnim. Miranda je očigledno pored svog lepog lica i fantastične linije u nasledstvo dobila i osećaj za stil. Njen zaštitni komad su salonke, za kojima poseže često i kombinuje i te kako uspešno. Jednostavnost kombinacija prati njena jednostavna frizura. Krajnji rezultat je, ipak, daleko je od jednostavnog.