Jedna u 55 miliona trudnoća

Nadala se trećem detetu: Umesto jednom bebom, blagoslovena medicinskim čudom! (FOTO)

Kada su prvi put saznali da očekuju petorke, bračni par Tuki bio je u pozitivnom šoku. Već imaju dve devojčice, a pomisao na to da bi umesto troje mogli da završe sa sedmoro dece, nikada im nije pala na pamet

Objavljeno: 26.01.2016. 11:10h 06:40h
Autor:
Foto: Facebook / FivebySurprise

Šanse da prirodnim putem napravite petorke su jedan prema 55 miliona! Australijanki Kimberli Tuki i njenom suprugu je upravo to pošlo za rukom, pa će, umesto željenih troje, imati ukupno sedmoro dece. Kimberli je, naime, već rodila dvoje, a petorke su došle kao rezultat želje da imaju i treće dete. Nije ni sanjala da će ih odjednom roditi još petoro!

Kada su lekari videli ovih 5 beba, nisu mogli da veruju svojim očima! (FOTO, VIDEO)

Iako nosi četiri devojčice i jednog dečaka, Kimberli zrači lepotom kao nikada pre u svom životu. Optimistična je, a to je ulovio i objektiv fotoaparata, kojim je ovekovečila svoju zaista neuobičajenu trudnoću.

Kako je reč gotovo o medicinskom fenomenu, odlučili su da otvore posebnu Fejsbuk stranicu, na kojoj svi mogu da prate tok trudnoće.

Prve zdrave sedmorke koje su preživele: Od rođenja ušle u istoriju! (FOTO, VIDEO)

"Sada sam već 27 nedelja trudna, kod kuće sam i poprilično sam aktivna. Pomalo mi je već neugodno i osećam težinu jer, možete da me razumete, dosegla sam vrhunac svojih kapaciteta. Dečica su raspoređena visoko ispod mojih rebara i s obe strane stomaka. Ne mogu ni da zamislim koliko će biti bolno kada moja materica, nakon porođaja, počne da se steže", iskrena je trudnica.

"Priznajem da me pomisao da ću uskoro ponovno zagospodariti svojim telom raduje. Jedva čekam da popijem čašu vina i pojedem školjke! Konačno ću moći da spavam bez da i po 12 puta ustajem i odlazim do toaleta, jer moja dečica vole noću da plešu oko moje bešike. Zahvalna sam što sam ovako daleko dogurala u trudnoći, što je sve u najboljem redu i što sam blagoslovena s petoro zdrave dece", napisala je Kimberli.

Očekivala je blizance: Sudbina je htela drugačije! (FOTO, VIDEO)