Neverovatno

Glumica je otkrila: Ovako izgleda kasting za suprugu Toma Kruza!

On je izlazio sa Kejti Holms a crkva mu je i dalje tražila ženu, na kasting su dolazile i Džesika Alba i Skarlet Johanson

Objavljeno: 22.09.2015. 22:34h 14:24h
Autor:
Foto: AP

Anet Iren Johansen otkrila je kako je bila na audiciji za suprugu Toma Kruza, a da to nije ni znala. Tvrdi kako je na audiciju namamljena pod izgovorom da dolazi na audiciju za seriju filmova o sajentološkoj crkvi, piše story.rs

Nakon što se razveo od Nikol Kidman i Kejti Holms, crkva neprestano za Toma traži odgovarajuću suprugu nadajući se kako bi to moglo da propravi njegovu lošu reputaciju u Holivudu. Audicije za njegovu potencijalnu suprugu održavaju se vrlo često, ali samo je jedna devojka odlučila o tome da progovori javno.

Nakon što je film Going Clear podigao veliku prašinu i ogolio sajentološku crkvu otkrivajući njene tajne, sve češće u javnost izlaze šokantni detalji.

Nestala majka Toma Kruza: Stan prazan mesecima, ne mogu da je nađu!

Anet je ispričala kako je ceo proces bio jako čudan. Morala je da nosi jaku šminku, a Tomovi asistenti su joj postavljali vrlo lična pitanja koja su zadirala u njenu intimu, ali i njenu seksualnost.

Ispitivali su je i o njenim seksualnim navikama, želeli su da znaju da li pristaje na perverzije, šta je sve u seksu isprobala. Aistent joj je objašnjavao šta su sve seksualne nepravilnosti. Nakon toga je morala da potpiše ugovor o tajnosti. Anet je bila članica crkve jer je verovala kako će joj to pomoći da završi školu, ali na njenu žalost završila je u dugovima.

Kada je ona otišla na audiciju, Tom je počeo da se viđa sa Kejti Holms, ali oni su potragu svejedno nastavili, jer kako Anet tvrdi, oni ništa ne prepuštaju slučaju. Otkrila je i to kako su se na audiciji pojavile i neke od vodećih holivudskih glumica poput Skarlet Johanson i Džesike Albe.

Kontrolisali ga 30 godina, uzimali mu pare: Tom Kruz napušta sajentologiju?

Foto: Profimedia