Dok nije stigla pomoć

Punih 7 dana: Keruša gladna i promrzla čuvala drugara zaglavljenog u provaliji! (FOTO)

Šuma je ogromna, mislio sam da će biti nemoguće da ih nađem. Posle petog dana sam već gubio nadu. Međutim, sedmi dan sam nastavio da ih dozivam i u jednom trenutku do mene je dotrčala Tili i počela da me vuče za nogavicu, ispričao je vlasnik pasa

Objavljeno: 18.09.2015. 12:31h 22:14h
Autor:
Foto: Facebook / Vashon Island Pet Protectors

Dva psa, Tili i Fibi pravi su pokazatelj šta je pravo prijateljstvo. Naime, tokom jedne od šetnji šumom, Fibi je upala u ostatak stare cisterne koja se nalazila u jednoj provaliji.

S obzirom da nikako nije mogla da izađe odatle jer je bila povređena, Tili je odlučila da ostane sa njom, i to punih nedelju dana.

Nakon što je pao mrak, vlasnik ovih pasa pozvao je policiju i prijavio nestanak i odmah sa volonterima krenuo u potragu.

U carstvu polarnih medveda: Najtužniji prizor na svetu! (FOTO)

"Šuma je ogromna, mislio sam da će biti nemoguće da ih nađem. Posle petog dana sam već gubio nadu. Međutim, sedmi dan sam nastavio da ih dozivam i u jednom trenutku do mene je dotrčala Tili i počela da me vuče za nogavicu" ispričao je vlasnik ovih pasa.

"Bio sam presrećan kada sam ugledao Tili. Oba psa su bila promrzla i gladna jer u šumi ništa nisu imali. Ne mogu da verujem da je Tili ostala sa Fibi sve vreme, to je divno", zaključio je vlasnik.

Herojski čin: Otišli da pecaju, a na kraju vadili sirote mačiće iz vode! (VIDEO)