Svaka čast

Muška modna ikona: Evo zašto je ovaj dekica zvezda na internetu! (FOTO)

Šešir, čarape u otkačenim bojama, prsluk, košulja i leptir mašna - samo su neki od komada bez koji ovaj elegantni deka ne izlazi iz kuće

Objavljeno: 01.09.2015. 14:27h 12:54h
Autor:
Foto: Facebook/gunther.krabbenhoft

Moda se menja vremenom, ali neki trendovi su večiti. Pogledajte samo ovog vremešnog gospodina Gintera Krabenhofta, koji je maltene preko noći postao internet zvezda. I to sa razlogom!

Iako se ne zna koliko tačno godina ima ovaj dekica (prema nekim izvorima ima 104, dok prema drugim ima između 68 i 70 godina), to u krajnjem slučaju i nije bitno.

Moda sa britanskog dvora: Kraljičini ekstravagantni šeširi! (VIDEO)

Jer Ginter svim muškarcima može da održi lekciju iz stila, mada sebe ne smatra nikakvom modnom ikonom kako su ga neki nazvali.

"Mislim da se oblačim sasvim obično. Oduvek sam se ovako oblačio, i kada sam išao na posao i kada sam išao na vežbanje. Volim da se obradujem kada pogledam sebe. To je takođe i odraz mog unutrašnjeg bića", rekao je Ginter.

Modna pobeda: Kako je Jelena Đoković osvojila Vog! (FOTO)

Šešir, čarape u otkačenim bojama, prsluk, košulja i leptir mašna - samo su neki od komada bez koji ovaj elegantni deka ne izlazi iz kuće. Sa ovoliko duha i volje ne sumnjamo da će Ginter još mnogo godina da oduševljava modne sladokusce širom sveta.