Uverite se sami

Kakva majka takva kćerka: O njima će se tek pričati! (FOTO)

One imaju neverovatnu sličnost. Jedne druge inspirišu. Sigurni smo da će se o podmlatku naše domaće estrade tek pisati

Objavljeno: 21.08.2015. 11:01h 11:00h
Autor:
Foto: Prinscreen / Instagram Anastasija Ražnatović

Današnja estrada puna je zgodnih i lepih žena kojima se teško mogu odrediti godine. Kada se pojave u javnosti sa svojim kćerkama koje im neverovatno liče, često se zapitate: "Ko je kome ovde majka, a ko kćerka?"

Jedan od takvih primera je Anabela Atijas koja ima tri kćerke, ali najstarija Luna Đogani najviše liči na svoju majku. O njoj se malo šta zna osim da je kćerka Anabele i Gagija Đoganija. U nekoliko navrata su postojale spekulacije da će se Luna pojaviti u ovom ili onom rialitiju, ali do sada je nigde nije bilo osim na Instagramu gde svakodnevno postavlja provokativne fotografije i tako golica maštu njenim fanovima.

Anabelina ćerka otkrila: Nije mi bitno da li su mi stvari sa pijace

Neki domaći mediji su je proglasili najboljom udavačom na našim prostorima, a pošto neverovatno liči na svoju majku, njena udaja neće biti problem.

Još jedna neverovatna sličnost u duetu "majka - kćerka" je i Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović. Mlada Anastasija stasom neverovatno liči na svoju majku. A da želi isto da postigne i glasom svedoče njeni privatni snimci na kojima peva mamine pesme i objavljuje ih na društvene mreže. Mada se više priča o njenim provokativnim fotografijama na Instagramu na kojima je u zagrljaju sa svojim dečkom Kostadinom Terzićem.

Ceca zapalila internet: U bikiniju pozira na plaži! (FOTO)

Ceca svoju miljenicu podržava na svakom koraku, a njene pojedinačne ispade tretira kao "tinejdžerska posla".

Relativno nova u javnosti je kćerka Katarine Kaje Ostojić, Nikolina koja je tek nedavno počela da se pojavljuje na društvenim medijima. Kaja promoviše svoju mezimicu slikajući se sa njom kad god stigne. A da je ona kopija svoje majke, malo je reći. Imajući to u vidu, verujemo da ćemo za Nikolinu tek čuti!

Džunior Džek totalno lud za Kajom Ostojić: Voleo bih da mi podari sina ili ćerku!

Nagađanja su da se ovoj devojčici smeši manekenska karijera, ili je to samo njena želja, ostaje da se vidi.