Ukus koji osvaja
Domaći puding od kafe
Napravite savršenu kremastu poslasticu sa ukusom omiljenog napitka
Objavljeno: 25.07.2015. 18:31h
17:32h
Autor:
Autor:
1. U manju šerpu sipajte mleko i dodajte mlevenu kafu i cimet. Kuvajte na srednje jakoj vatri kako biste smesu doveli do ključanja. Sklonite sa vatre i ostavite da odstoji 10 minuta.
2. U odvojenu posudu sipajte kondenzovano mleko. Koristeći cediljku, procedite mešavinu kafe u posudu. Dodajte kukuruzni skrob i mešajte dok se potpuno ne sjedini.
3. Stavite posudu na srednje jaku vatru i nastavite da polako mešate dok se smesa ne zgusne dovoljno. Sklonite sa vatre i ostavite da se malo ohladi pre nego što puding sipate u činije za posluživanje.
4. Držite puding u frižideru najmanje 2 sata pre služenja ili dok se potpuno ne ohladi. Ukrasite šlagom i posipite cimetom po želji.
Domaći puding od banane!
( stvarukusa.rs )