Pokajao se

Ben Aflek priznao prevaru: Sada moli za oproštaj Dženifer Garner!

Iako je saopštenje Bena i Dženifer o razvodu napisano u prijateljskom tonu, njihov odnos navodno nije ni približno takav

Objavljeno: 08.07.2015. 21:40h 11:46h
Autor:
Foto: Profimedia

Holivudski par Ben Aflek (42) i Dženifer Garner (43) 30. juna je iznenadio javnost objavom da je njihovom braku došao kraj. Njih dvoje su to učinili samo dan nakon desete godišnjice braka. Iako je njihovo saopštenje napisano u prijateljskom tonu, njihov odnos navodno nije ni približno takav, piše US Weekly.

Izvor tvrdi da Dženifer više nije mogla da trpi Benovu zavisnost od kockanja i neprimereno ponašanje s drugim ženama. Glumac je navodno Dženifer jednom prilikom priznao da ju je prevario. Ona ga je tada izbacila z njihovog doma u Los Anđelesu, ali mu je vremenom ipak oprostila. Takođe, US Weekly piše da je tokom njihovih deset godina braka među njima bilo puno nepoverenja.

Ben Aflek imao ljubavnicu: Iznenadićete se ko je kriv za razvod!

"Dženifer ga je ostavljala nekoliko puta, ali on ju je svaki put molio da mu dopusti da joj se vrati", tvrdi izvor. Glumica je uvek u tom trenutku pomislila na decu i kako ne treba samo da digne ruke od braka, već da treba da se potrudi oko svega.

"Njena želja je bila da održi porodicu na okupu", rekao je izvor, koji je dodao da je odluka o razvodu podjednako teška za oboje.

Par ima ćerke Vajolet (9) i Serafinu (6), kao i sina Semjuela (3).

Svi životni brodolomi Bena Afleka: Kockanje, alkoholizam i razvod! (FOTO)