Nisu mogle da veruju

Kako je Brus priznao ćerkama da postaje žena: Skandal u porodici Kardašijan-Džener!

Vest o tome kako slavni Olimpijac menja pol krasi naslovne strane već mesecima, a u novom serijalu rijalitija on to i saopštava

Objavljeno: 05.03.2015. 11:46h 12:50h
Autor:
Foto: Profimedia

Brus Džener sazvao je porodično okupljanje i prekinuo višemesečne glasine o tome kako menja pol. Sastanak se održao u Kortninoj kući u Kalabasasu, a sve ćerke bile su prisutne.

Kim je velikodušna, Kortni najveća stipsa: Spremačica otkrila tajne porodice Kardašijan!

Kamere su bile tu da zabeleže emotivni i šokantni trenutak priznanja slavnog Olimpijca, a porodična drama emitovaće se u novom serijalu rijalitija U korak sa Kardašijanima.

Foto: AP

US Weekly objavio je da je Brus (65) bio svestan činjenice kako kruže glasine o njegovim fizičkim promenama i da je bilo vreme da to i prizna svojoj porodici. "On je bukvalno počeo razgovor sa - Hej, ljudi, ja postajem žena, ali siguran sam da ste to već shvatili", rekao je neimenovani izvor za časopis.

Šer želi da obnovi vezu sa Brusom Dženerom: Odgovara ga od operacije promene pola!

Brus već duže vreme lakira nokte i pušta svoju kosu, a u januaru prošle godine išao je na operaciju Adamove jabučice.

Foto: Reuters

Njegove ćerke bile su iznenađene kada su čule priznanje. Kendal (19) i Kajli (17) rekle su ocu da samo žele da bude srećan, iako ne razumeju njegovu odluku u 65. godini života.

Brus Džener odabrao žensko ime: Zovite me Bridžit!

Kloi (30) nije biila šokirana jer je već ranije posumnjala šta se dešava. Najrazočaranije bile su ubedljivo Kim (34), Kortni (35) i Kris Džener. Kim je bila zabrinuta kakav će uticaj to ostaviti na Kendal i Kajli kada im se otac pojavi u suknji. Kortni koja ima troje dece, ne želi da zna šta Brus radi.

Foto: AP

Od svih članova porodice, njegova bivša žena Kris Džener (59) daje mu najmanje podrške. Ona se oseća izdanom jer ne poznaje čoveka sa kojim je živela toliko godina.