Oduševiće vas

Najukusniji pileći hamburger

Nijedan fast fud neće biti ravan vašem mesnom sendviču sa povrćem

Objavljeno: 01.03.2015. 14:38h 15:24h
Autor:
Foto: Thinkstock

1. Pomešajte žumace i senf, dodajte ulje kap po kap, pa mutite tako da dobijete kremasti majonez. Umešajte sirće i ajvar, posolite, pobiberite i ostavite da se hladi. Zagrejte rernu na 175 stepeni.

2. Paradajz, krastavac i rukolu operite i očistite, a zatim isecite za salatu.

3. Presecite lepinje, pa ih zapecite pet minuta sa unutrašnje strane. Na jedan tanjir sipajte brašno, u drugom umutite jaje i mleko, a u trećem pomešajte prezle i lešnik.

4. Meso prvo panirajte brašnom, zatim ga umočite u jaje i mleko, pa u prezle i lešnik. Pržite ga u vrelom ulju.

5. Lepinju namažite majonezom, poređajte povrće, salatu, ubacite meso i poslužite.