Recepti sa Stilom

Junetina a la Ajnštajn

Pomažemo vam da spremite jelo, koje se našlo na meniju slavnog naučnika

Objavljeno: 10.04.2013. 11:32h 19:24h
Junetina a la Ajnštajn, Foto: Shutterstock

Sredinu hleba natopiti u mleko, a za to vreme narendati koru limuna. Mleveno meso pomešati sa oceđenom sredinom hleba, narendanom korom polovine limuna, dodati jaje i biber. Izmešati i od pripremljene mase oblikovati 8 kroketa. U međuvremenu skuvati kocku koncentrata za kokošju supu u ½ l vode, kada provri pažljivo spuštati krokete i kuvati 10 minuta. Izvaditi rešetkastom kašikom, staviti na topao tanjir, poslužiti toplo i dekorisano po želji.

SAVET Ovo jelo Ajnštajn je pripremao za Merilin Monro. Zato, pozovite prijatelje na večeru i spremite ovaj specijalitet u kome ćete zajedno uživati