Šok

Jelena Žigon pretučena i opljačkana: Maskirani napadač pobegao!

Glumica je puna modrica i najviše ih ima leđima. Odmah posle napada je vidno uznemirena pozvala policiju i uviđaj je u toku, a došla je i hitna pomoć

Objavljeno: 14.02.2015. 16:05h 09:56h
Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Čuvenu srpsku glumicu Jelenu Žigon (82) danas je napala nepoznata osoba koja je upala u kuću, u Kuršumlijskoj ulici u Beogradu. Maskirana osoba pokušala je da od glumice iznudi novac. Napadač ju je tukao i po sebi glumica ima modrice, nezvanično saznaje izvor Kurira.

Glumica je puna modrica i najviše ih ima leđima. Odmah posle napada je vidno uznemirena pozvala policiju i uviđaj je u toku. Na lice mesta došla je i ekipa Hitne pomoći.

Opljačkana Ana Nikolić - Strahuje za seksi snimke iz telefona!

Iz policije su potvrdili da se napad desio u kući porodice Žigon. Lopov je, videvši da je otkriven, krenuo da beži i gurnuo glumicu koja je nezgodno pala i tom prilikom zadobila lakše povrede. Maskirani napadač je uspeo da iz doma odneo zlato i neka lična dokumenta.

"Osuđujem napad na našu istaknutu umetnicu. Odmah ću je pozvati da vidim kakva joj je potrebna pomoć", rekao je v.d. upravnika Narodnog pozorišta Dejan Savić.