Na meti kritika

Tri najgora modna izdanja: Madona, Rijana i Rita Ora šokirale na dodeli Gremija! (FOTO)

Svi svetski mediji prenosili su dešavanja sa crvenog tepiha, a vest o "haljinama" koje su nosile neke pevačice, neprijatno je iznenadila modni svet

Objavljeno: 09.02.2015. 15:54h 23:24h
Autor:
Foto: AP / Reuters

Ovogodišnja dodela Gremi nagrada nije protekla nezapaženo zahvaljujući poznatim damama koje su svojim odevnim kombinacijama preterale i uspele da šokiraju. Na listi najgore obučenih našle su se Madona, Rijana i Rita Ora.

Trend u Holivudu: Poznate dame bez gaćica na gala događajima! (FOTO)

56-godišnja muzička zvezda došla je u scenskom burlesknom kostimu koji je potpuno pogrešno istakao njene delove tela. Korset koji je Madona nosila bio je toliko uzak, da su joj grudi sve vreme ispadale.

Nažalost, ništa nije uspela da ostavi mašti, pa joj se u jednom momentu videla i zadnjica. Iako Madona izgleda sjajno za svoje godine, modni stručnjaci smatraju da je preterala sa kožnim rukavicama, mrežastim čarapama i dubokim čizmama.

OVDE pogledajte kako su ostale dame izgledale na dodeli Gremija!

Lepotica sa Barbadosa otišla je u drugu krajnost, podsećajući na ogroman pufnasti kolač, kada je došla u velikoj roze haljini. Iako pevačica voli da pokazuje svoje raskošne obline, ovog puta je neobjašnjivom kreacijom sve prekrila i time razočarala modni svet.

Rijana (26) tvrdi da je haljinu kupila preko interneta, pa da zbog toga nije odgovarajuća.

Rijana otkriva recept za vitku liniju: Preuzmite njen jelovnik i pobedite u borbi sa kilogramima! Rita Ora je, takođe, pogrešila obukavši blistavu srebrnu šljokičavu haljinu. Zakopčana do grla i svetlucava bila je pravo modno razočaranje, a mnogi su komentarisali da lepše izgledala u kućnoj odeći.