Još jedna žrtva alkohola i droga

Toksikološki nalaz potvrdio: Kori Montit se predozirao heroinom i alkoholom

Iako je odmah bilo jasno da popularni glumac nije umro nasilnom smrću, stigli su i zvanični izveštaji koji potvrđuju da je zavisnost odnela još jedan mladi život

Objavljeno: 17.07.2013. 01:45h 12:38h
Foto: Tumblr

Kori Montit (Cory Monteith), koji je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Vankuveru, u subotu, umro je od prevelike doze alkohola i heorina potvrdili su prvi rezultati autopsije. Takođe se navodi da ova opasna kombinacija najverovatnije nije bila namerna, te se slučaj vodi kao tragična nesreća sa fatalnim ishodom.

http://www.youtube.com/watch?v=TkiyUG6MsrA

Porodica preminulog 31-godišnjeg glumca nije iznenađena, jer se Kori, koji se proslavio u seriji Glee već duže vreme borio sa bolestima zavisnosti. Njegova devojka i koleginica, Lea Mišel (Lea Michele) je u ponedeljak zamolila za privatnost i zahvalila svima na podršci. Mišelova je trenutno sa Korijevom porodicom.

I dalje nije najjasnije šta je dovelo do ove tragedije. Mnogi tvrde da je Kori vodio dvosturuki život - u Los Anđelesu je bio vredan glumac, dok se u rodnoj Kanadi odavao porocima. Njegova zavisnost nikada nije uticala na rad, ali od kako je počeo da se udaljava od porodice, svima je bilo jasno da šarmantni glumac nešto krije.