Da li se slažete?

Paulina Vega je Mis univerzuma: Kolumbijska lepotica očarala žiri (FOTO)

Čini se da se u Paulininoj porodici lepota podrazumeva, budući da je njena baka Elvira svojevremeno proglašena za lepoticu

Objavljeno: 26.01.2015. 10:43h 10:54h
Autor:
Foto: Profimedia

Na sinoćnjem proglašenju za Mis univerzuma u Majamiju, laskavu titulu najlepše ponela je 22-godišnja Paulina Vega iz Kolumbije.

"Osećala sam se kao kod kuće, kao da sam u Kolumbiji sa mojim ljudima. Osećala sam podršku u svakom trenutku takmičenja" - rekla je lepotica i dodala da će sa ponosom i velikim uzbuđenjem nositi krunu.

Devojka, koja se bavi poslovnom administracijom, na poklon je dobila svotu novca koju organizatori nisu želeli da otkriju kao i luksuzni apartman u Njujorku.

OVDE pogledajte ko je proglašen za najlepšu ženu sveta 2014. godine (FOTO)

Čini se da se u porodici Pauline Vege lepota i slava podrazumevaju, budući da je njena baka Elvira Kastiljo 1953. godine proglašena za Mis Atlantika, a njen deka je legendarni tenor, Gaston Vega - prenosi Hafington post.

Osim Pauline, žiriju su za oko zapale još dve devojke, pa je tako titulu prve pratilje osvojila Mis Sjedinjenih Američkih Država Nia Sančez, dok je druga pratilja Mis Ukrajine, Dijana Harkuša.

Foto: Profimedia / Tri najlepše: Paulina Vega, Dijana Harkuša i Nia Sančez