Ugledajte se na nju

Modni saveti Olivie Palermo: Četiri najbitnija kojih može da se pridržava svaka dama!

Ako morate da ispoštujete dres kod i dan provedete u dosadnoj kombinaciji, ohrabrite se i poigrajte desenima i bojama, savetuje jedna od najbolje odevenih žena na svetu

Objavljeno: 04.01.2015. 15:54h 23:08h
Foto: Instagram

Jedna od najbolje odevenih žena na svetu, čije originalne odevne kombinacije prožete aktuelnim modnim trendovima prate i kopiraju mnoge žene, svakako je Olivia Palermo.

Ona je otkrila svoja četiri modna saveta kojih bi trebalo svaka žena da se pridržava.

Foto: Reuters

Poslovni stil Ako morate da ispoštujete dres kod i dan provedete u dosadnoj kombinaciji, ohrabrite se i poigrajte desenima i bojama: tufnice i prugice, tamnoplava i narandžasta boja... pustite mašti na volju.

OVDE saznajte kojih 8 modnih caka svaka žena treba da zna.

Foto: Beta

Cipele

Svaka žena koja drži do svog modnog stila u svom cipelarniku bi trebalo da ima duboke čizme koje sežu i do 7 cm iznad kolena. Iako nisu za svakodnevnu kombinaciju, fantastične su za večernje izlaske uz koje ćete uvek izgledati seksi.
Foto: Instagram

Marama - detalj koji može da osveži bilo koju odevnu kombinaciju Dosadnu i jednoličnu kombinaciju možete da osvežite modnim detaljima poput marame u živopisnim bojama zavezanom preko ramena, koja je savršen izbor za devojke koje preferiraju klasični stil, ali i za sve one koje žele da svom izgledu daju notu originalnosti.

REvelin Nezbit je bila ikona 20. veka! OVDE pogledajte kako je izgledala.

Foto: Instagram

Sve crno, ali na drugačiji način Ukoliko vam je crna omiljena, i ako volite da je nosite od glave do pete, Olivia predlaže da crni stajling razbijete torbom u neobičnoj boji.

OVDE pogledajte kako da nosite maramu na 15 načina!

Foto: Instagram