Od sreće zaplakala

9 godina je pazila mene i moju porodicu: Kućna pomoćnica doživela pravo Božićno iznenađenje! (VIDEO)

Četrdesetogodišnja Džilijen rešila je da se zahvali svojoj dugogodišnjoj kućnoj pomoćnici na svim godinama koje je provela uz nju i njenu porodicu

Objavljeno: 26.12.2014. 20:53h 12:42h
Autor:
Foto: AP

Slavna fitnes instruktorka Džilijen Majkls poznata je po svom čvrstom stavu kada je reč o poslu. Ume da bude i te kako žustra i stroga kada su u pitanju treninzi, a po njenim previlima "igrale" su brojne poznate ličnosti koje je dovela u top formu.

Dogodilo joj se Božićno čudo pola veka nakon stradanja roditelja u padu aviona - OVDE saznajte više!

Međutim, sada je zgodna brineta pokazala i svoju mekšu stranu, prenosi Dejli Mejl.

http://www.youtube.com/watch?v=401eRpByho0
Četrdesetogodišnja Džilijen rešila je da se zahvali svojoj dugogodišnjoj kućnoj pomoćnici na svim godinama koje je provela uz nju i njenu porodicu.

Priredila joj je iznenađenje na Božić, a Ines je od sreće zaplakala. Naime, Džilijenine ćerke su joj uručile poklon uvijen belom hartijom. Prema reakciji, Ines nije ni slutila šta se krije u malenoj kutiji - ni manje, ni više nego ključevi od novog automobila!

Šetala sa ćerkicom, a nepoznati muškarac joj dao kovertu punu para - OVDE saznajte više o tome!

"Za devet godina vođenja brige o meni i mojoj porodici sa mnogo ljubavi i pažnje. Iznenadili smo Ines novim automobilom!", napisala je Džilijen uz video snimak koji je objavila na svom Instagram profilu.

Kako Opra Vinfri svakog meseca nagrađuje svoje služavke, saznajte OVDE.