Iskrena

Ceca: Možda postanem i majka i baka, nikad ne treba reći ne!

Pevačica pristalica izreke "Nikad ne reci nikad", ali bi volela da titula bake još malo sačeka, jer su joj deca još uvek vrlo mlada

Objavljeno: 19.12.2014. 22:40h 10:16h
Autor:
Foto: Kurir

Pevačica Ceca Ražnatović progovorila je iskreno o odnosu sa decom i želji da se ponovo ostvari kao majka, odnosno, da pronađe novu ljubav.

Zašto je Ceca rasplakala goste na Veljkovom rođendanu, saznajte OVDE.

"Biti ponovo majka i postati baka ne isključuje jedno drugo. U ovom trenutku, veće su mogućnosti da postanem baka, nego majka, a s druge strane, sve ima svoje vreme. Ako bih doživela pravu ljubav, što u ovom momentu zvuči nezamislivo, ne treba reći ne. A ovo “baka” zvuči veoma lepo, ali želim da se prolongira, ipak je prerano" – kaže pevačica za Puls.

Ona je otkrila i da je sin temperamentom na nju, budući da je veoma eksplozivan, a osvrnula se i na novinarska pitanja koja najčešće dobija:

OVDE pogledajte kako je bilo na rođendanu Veljka Ražnatovića - Luda žurka cele noći!

"Ne postoje ona koja me nerviraju. Postoje pitanja koja su mi dosadna. Kada neki intervju počinje prisećanjem na “Cvetak zanovetak”, znam da će on biti dosadan i dug, jer je to toliko apsolvirana tema i nemam šta novo da kažem" – iskrena je pevačica.