Gorak ukus slatkog greha

Seks Kajli Minog u avionu uskoro na televiziji

Kajli Minog voli seks u avionu, ali nismo sigurni da li će joj svideti i trenutak kada njena intima dođe do TV ekrana

Objavljeno: 15.07.2013. 13:23h 07:46h
Autor:

Pevačica Kajli Minog (Kylie Minogue) 1990-ih je bila u ljubavnoj vezi sa danas pokojnim frontmenom grupe INXS Michaelom Hutchenceom. Mladi se par tada, navodno, često seksao u avionu, a kako je to izgledalo, moći ćete uskoro da vidite na malim ekranima. Sve zahvaljujući činjenici da se u Australiji snima TV-serija o INXS-u, rock-bendu, čiji je frontmen bio Michael Hutchence.

Iako popularna "džepna Venera" to nikad nije potvrdila, navodno se često s Michaelom seksala na letovima kompanije Qantas – i to na avionskim sedištima.

U to vreme Michael je tvrdio da je njegov hobi bio pokvariti zanosnu mladu zvezdu, pa se tako šuškalo i da je njihovim "akcijama" u avionu svedočio tadašnji premijer Australije Bob Hawke.

U seriji o INXS-u lik Kylie Minogue (46) će igrati glumica Samantha Jade, koja će dočarati i scene seksa.

"Kylien menadžment se raspituje kako će ona biti prikazana u filmu. Nemaju zakonske osnove da insistiraju na izmenama, ali žele da se sve prikaže sa poštovanjem. Prva verzija scenarija nije nešto što biste mogli gledati sa roditeljima, ali ta konkretna scena je više sugestivna nego eksplicitna", otkrio je izvor za The Sun.