Svako će vas pitati za tajnu kada bude probao: Recept za najkremastije domaće eklere koji se lepe za dušu

Foto: Printskrin@Aurora Recepti/YouTube

Sastojci:

Za fil potrebno:

  • 500 ml mleka
  • 3 jaja
  • 100 g šećera
  • 100 g maslaca
  • 80 g kukuruznog skroba
  • 2 kesice (18g) vanilinog šećera

Za testo je potrebno:

  • 200 ml vode
  • 100 g maslaca
  • 4 jaja
  • 150 g brašna

Priprema:

Peći na 210°C (410°F) prvih 20 minuta zatim smanjiti na 150°C (300°F) i peći još 10 minuta

Svako će vas pitati za tajnu kada bude probao: Recept za najkremastije domaće eklere koji se lepe za dušu Izvor: Youtube

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou "Majke i snajke" objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept Izvor: Kurir televizija

Donosimo vam recept za najkremastije domaće eklere u kojima će uživati svako ko ih bude probao.