Naš glumac ima šestoro dece i 23 godine mlađu suprugu: Porodila se na neverovatan način, a izgledom ostavlja bez daha

Naš glumac Slobodan Ćustić, ima šestoro dece i prelepu suprugu, 23 godine mlađu.

Objavljeno: 25.10.2024. 14:42h 15:01h
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumac Slobodan Ćustić stekao je veliku popularnost ulogom u seriji "Igra sudbine", a javnost je postala zainteresovana i za njegov privatni život koji je prepun zanimljivih detalja.

Ono što je mnogima zanimljivo jeste njegov brak sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece, dok iz prvog braka ima još dva sina, Nikolu i Ljubomira.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najmlađeg sina je sa Jelenom dobio pre tri godine i dao mu ime Ozren. I ostalo troje naslednika koje je dobio sa Jelenom nose nesvakidašnja imena - stariji sinovi im se zovu Vasilije Vid i Tanasije, dok se ćerka zove Zarija.

- Znala sam sve i pre nego što smo se sreli. Neobjašnjivo je. Susret je to samo potvrdio. Osećaj je bio kao da se već dugo poznajemo - govorila je ranije Jelena, dok Slobodan dodaje da iluzija nije bilo.

foto: Kurir/Zorana Jevtić

Zanimljivo je da je Jelena decu rodila kod kuće, a jednom prilikom ispričala je kako je to izgledalo.

- Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila - pričala je hrabra mama nakon što je prvi put iskusila prednosti porođaja u svom domu, dodajući da je bila okružena najmilijima.

- Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao. Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila beba mi je bila na grudima i posle četiri minute je počela da sisa.

Jelena posle porođaja nije išla u bolnicu.

‒ Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Mene nije pregledala jer nisam imala nikakvu ranu, pa nije ni bilo potrebe. Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio.

Prema rečima Slobodana Ćustića, prednosti porođaja kod kuće su mnogobrojne.

‒ Porođaj je bio prirodan, pa su naši sinovi razumno prihvatili dolazak svoje sestre. Naš sin Vasilije bio je u šoku kada smo se vratili iz porodilišta sa bratom Tanasijem. Bio je potpuno iznenađen otkud beba. Ovako je video trenutak kada je naša devojčica došla na svet, posle čega je otišao u sobu da spava.

- Imam petoricu sinova i ćerku, princezu. Najmlađi sin ima 5 godina, a najstariji 42. Sve može da se postigne kada je čovek dobro organizovan, a kako se moja Jelena i ja sve lepo dogovorimo, onda nam uvek teče med i mleko - rekao je poznati glumac u jednoj emisiji pre godinu dana.

Bonus video: